Ana Sayfa MacOS Office for Mac 2011′in ilk güncellemesi yayınlandı

Office for Mac 2011′in ilk güncellemesi yayınlandı

3

Geçtiğimiz haftaki duyumlar doğru çıktı, ve Microsoft Office for Mac 2011″ için ilk servis paketini (Service Pack 1) yayınladı. Bu servis paketi genel olarak “bazı kritik konuları ve güvenlik yamalarını” içeriyor.

Sihirli elma office for mac 2011 sp1 servis paketi guncelleme 1

Herhangi bir ofis uygulaması açıkken Help menüsünden “Check for Updates”e tıklayarak güncellemeyi yükleyebiliyoruz. Ya da “Office for Mac”in web sitesine giderek “Microsoft Office for Mac 2011 Service Pack 1 (14.1.0)” adlı yamayı indirmek ve sonrasında çalıştırmak da mümkün.

Sihirli elma office for mac 2011 sp1 servis paketi guncelleme 4

Güncelleme dosyası 254 MB olmasına rağmen, yükleme sırasında diskte 650 MB yer kaplayacağını söylüyor. Yer konusunda problem yaşayanları şimdiden uyaralım. Oldukça büyük bir ek alan gerektirdiğini söylemek gerek bu paketin.

Sihirli elma office for mac 2011 sp1 servis paketi guncelleme 8a

Servis paketi yüklenirken klasik bir şekilde bolca “devam” butonu (continue) bulunan bir pencere bize eşlik ediyor. Ancak yine can sıkıcı bir şekilde Office uygulamaları güncellenmesine rağmen Chrome ve Firefox gibi tarayıcılarımızı kapatmamız gerekiyor. Aksi halde yükleme işlemi ilerlemiyor.

Sihirli elma office for mac 2011 sp1 servis paketi guncelleme 9

Servis paketi yüklendikten sonra ise uygulamalar ilk defa açılırken yine birşeyler yükleniyor veya güncelleniyor. Bu yüzden yükleme sonrasında uygulamaları en az 1 defa çalıştırarak bu süreci tamamlamakta fayda var.

Sihirli elma office for mac 2011 sp1 servis paketi guncelleme 10

Bu servis paketini tüm Office for Mac 2011 kullanıcılarına tavsiye ediyoruz. Özellikle Outlook uygulamasında pek çok yenilik ve iyileştirme söz konusu. Çeşitli problemlerle karşılaşan okuyucularımızın bazı sorunlarının çözülmüş olacağını umuyoruz.

Sihirli elma office for mac 2011 10 outlook


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Sayın Yetkili,

    Microsoft Office 2011 [14.0.2] sahibiyim.

    Güncelleme yüklerken aşağıdaki uyarıyı alıyorum:

    “Office 2011 14.1.0 Update can’t be installed on this disk. A version of the software required to install this update was not found on this volume.”

    Söz konusu güncelleme diskime neden yüklenemiyor olabilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz