Ana Sayfa Haberler Thunderbolt Güncellemesi ve Yeni Thunderbolt Ürünleri

Thunderbolt Güncellemesi ve Yeni Thunderbolt Ürünleri

2

Apple geçtiğimiz akşam Thunderbolt destekli MacBook Pro ve iMac’ler için bir yama yayınladı. Bu yama ile performans ve stabilite düzeltmeleri yapan Apple, aynı zamanda Apple Store’larda da bazı yeni Thunderbolt ürünlerini de duyurdu.

Ben hala “2008 model bir MacBook” sahibi olarak elbette bu güncellemeyi kendi sistemim için göremiyorum 🙂 Ancak yeni bir MacBook Pro ya da iMac sahibiyseniz ve Thunderbolt kullanıyorsanız bu güncellemeyi yapmanızı tavsiye ediyorum.

Sihirli elma macbook pro family features thunderbolt icon20110224

Ya da aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bu güncellemeyi kendiniz Apple’ın sitesinden de indirebilirsiniz:

Sihirli elma thunderbolt firmware update 2

Buna ek olarak Apple’ın sitesinde Thunderbolt teknolojisini kullanan depolama ürünleri de görünmeye başladı. RAID ve Thunderbolt teknolojisiyle donatılmış bu ürünler, hızlı ve güvenli depolama çözümleri isteyenler için oldukça dikkat çekici:

  • Promise Pegasus R4 4TB (4x1TB) RAID System – $999
  • Promise Pegasus R4 8TB (4x2TB) RAID System – $1499
  • Promise Pegasus R6 6TB (6x1TB) RAID System – $1499
  • Promise Pegasus R6 12TB (6x2TB) RAID System – $1999

Sihirli elma promise pegasus R4 4TB 4x1TB RAID System

Apple ayrıca bu ürünlerin Mac’lere bağlanabilmeleri için bir de Thunderbolt teknolojisini destekleyen özel bir kabloyu da satışa sundu. $49 değerindeki bu kabloyu da bugünden itibaren satın almak mümkün.

Sihirli elma apple thunderbolt cable

Yakın zamanda yenilenmesi beklenen diğer Mac ailesi üyeleriyle birlikte 2011 sonlarına doğru çok daha fazla Thunderbolt destekli ürünü göreceğiz gibi görünüyor… 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz