Ana Sayfa Haberler iTunes 10.5 Yayınlandı: iOS 5′e az kaldı…

iTunes 10.5 Yayınlandı: iOS 5′e az kaldı…

3

Yarınki iOS 5 ve iCloud lansmanı öncesinde son hazırlıklar tamamlanıyor. Apple, biraz önce iTunes 10.5’i yayınladı.

ITunes10 5

iOS 5’i yüklememiz için iTunes 10.5 kullanıyor olmamız gerekiyor. Bu sebeple yarınki iOS 5 lansmanı öncesinde iTunes’umuzu güncellemekte fayda var. 🙂

Sihirli elma itunes 10 5 1

iTunes 10.5 sayesinde iOS 5’e ek olarak yeni işletim sisteminin bir çok faydalı özelliğini de kullanabileceğiz. Kablosuz eşzamanlama (wireless syncronization), iCloud ve ülkemizde henüz kullanamasak da iTunes Match de hayata geçiyor olacak.

Sihirli elma itunes 10 5 3

iTunes 10.5’i yüklemek için iTunes’tan güncelleme olup olmadığını kontrol edebilir, ya da www.apple.com/itunes adresinden indirip yükleyebilirsiniz.

Sihirli elma itunes 10 5 2

iTunes 10.5’teki yenilikler neler?

Direkt olarak Apple’ın kendi dilinden aktarıyorum… 🙂

Buluttaki iTunes

iTunes artık satın aldığınız müzikleri ve TV’de oynatılabilen öğeleri iCloud’da saklar ve onları herhangi bir yerde ve zamanda ek bir ücret ödemeden aygıtlarınızda kullanabilmenizi sağlar.

Otomatik İndirmeler

Herhangi bir aygıtta veya bilgisayarda müzik satın alın, bir kopyası Mac’inize ve iOS aygıtlarınıza otomatik olarak indirilsin.

Daha Önce Satın Alınanları İndirme

Daha önce satın aldığınız müzikleri, TV’de oynatılabilen öğeleri, uygulamaları ve kitapları ek bir ücret ödemeden yeniden indirin. Daha önce satın alınanlar artık iTunes Store’da yoksa kullanılamayabilirler.

Eşzamanlama

iOS 5 yazılımına sahip iPhone’unuzla, iPad’inizle veya iPod touch’ınızla eşzamanlayın.

Wi-Fi Eşzamanlama

iPhone’unuz, iPad’iniz veya iPod touch’ınız ile iTunes aynı Wi-Fi ağında oldukları zaman onları otomatik olarak eşzamanlayın.

Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, şu adresi ziyaret edebilirsiniz: support.apple.com/kb/HT1222

Sihirli elma itunes 10 5 4


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz