Ana Sayfa Haberler Apple’ın yeni mağazasını ziyaret etmek istemez misiniz?

Apple’ın yeni mağazasını ziyaret etmek istemez misiniz? [Grand Central Station]

11

Apple, en büyük mağazasını geçtiğimiz hafta New York’taki tarihi tren istasyonunda (Grand Central Station) açtı. Oldukça şaşalı olan bu açılışa yakışır şekilde, buradaki mağaza çok etkileyici. Ve öyle görünüyor ki Apple bununla gerçekten gurur duyuyor, ve Grand Central mağazasında dolanmamıza imkan verecek şekilde kendi web sitesinde özel bir panoramik fotoğraf yayınlıyor.

Apple store grand central station banner

New York, Grand Central Station’daki mağaza hakkında detaylı bilgi almak için Apple’ın kendi sayfasına göz atabiliyoruz. Bu sayfadan pek çok detaylı bilgi almak mümkün:

  • Adres
  • Telefon numarası
  • Çalışma saatleri
  • Harita görünümü ve ulaşım seçenekleri

Apple store grand central station 1

Ancak işin en güzel yanı bundan sonrası. Bu sayfadan ayrıca:

  • Bire bir görüşme ayarlayabiliyor (Kişisel kurulum, eğitim ve projelerimizle ilgili)
  • Çeşitli etkinliklere (çalıştay / workshop) katılabiliyor
  • Genius Bar’da sorularımızı sorabiliyoruz.

Ayrıca yukarıda bahsedilen etkinliklerin takvimine de ulaşarak kendimize özel bir rezervasyon da yapabiliyoruz! 🙂

Apple store grand central station 1a

Elbette bu sayfada ayrıca bu muhteşem mağazanın fotoğrafları da yer alıyor. Fakat bu fotoğraflar arasından bir tanesi, özel bir şekilde, mağazanın içerisini 360 derece görebilmemizi sağlıyor.

Apple store grand central station 2a

“View More Photos”a tıkladıktan sonra karşımıza gelen pencere içerisinde, en sağ altta, üzerinde “360” yazan fotoğrafa tıklayarak bu özel fotoğrafa erişebiliyoruz.

Apple store grand central station 4

Tıklayıp sürükleyerek de mağaza içerisinde dolaşabiliyoruz 🙂

Apple store grand central station 5

Apple store grand central station 6

Mac’imizden baktığımızda hoş bir özellik. Peki ya da iPhone’umuz ile bu sayfadaki panoramik fotoğrafa bakarsak? İşte Apple bize burada bir sürpriz daha yapıyor!

Apple store grand central station 8

iPhone’umuzu sağa-sola ve yukarı-aşağı hareket ettirerek bu fotoğraf içerisinde dolaşabiliyor, sanki mağazadaymışçasına içerisine göz atabiliyoruz! 🙂

Apple store grand central station 9

Güzel güzel anlattık, resimlere baktık, yetmedi iPhone’umuzu sağa sola tutarak inceledik… “Hani bizim Apple Store’umuz?” diye düşünüyoruz sanırım hepimiz değil mi…?

Yakın zamanda açılacak gibi görünmese de, hayal etmesi güzel olmaz mı…? Sizce İstanbul’da açılacak bir Apple Store, tam olarak nerede olmalı? Sizce en uygun, Apple’a yakışan lokasyon neresi olurdu? 🙂

Apple store grand central station 7

Ufak bir hatırlatma yapayım, sadece iPhone 4 / 4S ve iPad 2 sahipleri bu şekilde cihazlarını hareket ettirerek, jiroskoptan faydalanabiliyorlar…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


11 Yorumlar

  1. istiklal caddesi her zaman için en güzel yerdir. bence müstakil bir binada ve en az 3 katlı bir yerde olması lazım. sadece satış mağazası konseptinden uzak olmalı. çeşitli etkinliklerin, eğitimlerinde yapılabileceği bir mekan olmalı.(çok şey istemedim dimi:) )

  2. Bence de Bağdat Caddesi olabilir. Ben Beşiktaş’ta oturmama rağmen orayı tercih ederim heralde. Gerçekten İstiklal’de açılırsa sabahtan akşama kadar çıkmayanlar olabilir 😀 Kıyamam ben o dükkana.
    Gerçi açılsın da artık nereye açılırsa.

  3. taksim meydanı ortasında NY 5. caddedeki gibi yeraltına yapılıp dışıda aynı şekilde cam olursa çok ses getirir derim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz