Ana Sayfa MacOS MacUpdate Bundle ile 11 uygulama $378 yerine sadece $49.99!

MacUpdate Bundle ile 11 uygulama $378 yerine sadece $49.99!

15

Tam paket zamanındayız desek yanlış olmaz aslında! 🙂 Geçtiğimiz sene de tanıttığım MacUpdate, yine 11 adet Mac uygulamasını bizim için paketliyor ve $378 yerine sadece $49.99’a alabilmemizi sağlıyor.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 banner 3

MacLegion paketinde olduğu gibi, bu pakette de uygulamaların son sürümüne sahip oluyoruz, ve gelecek güncellemelere de ücretsiz erişebiliyoruz. Bitmesine yaklaşık 14 gün kalan paketin içerisindeki uygulamalar ise şöyle:

VMWare Fusion 4 ($49.99)

Mac’imizde Windows ve Windows uygulamalarını kullanmak istiyorsak, en kolay ve en başarılı çözümlerden bir tanesi VMWare Fusion. Bu uygulama sayesinde Mac’imiz üzerinde sanal bir Windows kurabiliyor, çalıştırabiliyor, ve Mac’imizi yeniden başlatmadan Windows uygulamalarını kullanabiliyoruz.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 1 vmware fusion

DriveGenius 3 ($99.99)

DriveGenius ile diskimizi yönetebiliyor, hataları giderebiliyor ve performansının artmasını sağlayabiliyoruz. Windows’un aksine her ne kadar Mac’te bu gibi uygulamalara pek ihtiyaç olmasa da yer sıkıntısı çeken ya da disk performansından memnun olmayanların deneyebileceği bir uygulama.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 2 drive genius

PDFpen 5 ($59.99)

PDF’lerle çok haşır neşir olanlar için oldukça faydalı bir uygulama olan PDFpen, PDF’lerdeki formları doldurmamıza yardımcı oluyor. Farklı PDF’leri birleştirmek ve sayfa ekleyip çıkartmak gibi pek çok işlemde bize kolaylık sağlıyor.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 3 pdf pen

ForkLift 2.5 ($29.99)

Aslında bir FTP uygulaması olan ForkLift, getirdiği kolaylıklar sebebiyle bir Finder alternatifi olarak da görülebilir. Sıkıştırılmış arşivler, birden fazla dosyayı aynı anda isimlendirme gibi değişik özelliklere sahip olan ForkLift, çok yönlü bir uygulama olarak işimize çok yarayacak özellikleri barındırıyor.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 4 fork lift

Typinator 5 ($33.00)

Gün içerisinde çok fazla yazı yazıyor musunuz? “Merhaba ben Göktuğ,”, “İyi çalışmalar dilerim…” gibi kalıpları sık sık kullanıyor musunuz? Typinator sık kullandığımız yazı, görsel ve daha pek çok şeyi çeşitli kısayollarla daha hızlı bir şekilde yazmamızı sağlıyor. Böylece verimliliğimizi arttırıyor.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 5 typinator

DesktopShelves 2 ($14.99)

Masaüstünde raflarınız olsun istemez misiniz? 🙂 DesktopShelves sayesinde masaüstünde raflar yaratarak masaüstümüzü çok daha verimli kullanabiliyoruz.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 6 desktop shelves

Snapheal ($14.99)

Basit ve pratik bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapheal’ın öne çıkan en önemli özelliği fotoğraflarımızda yer alan ama istemediğimiz bazı şeyleri çok kolay bir şekilde silebiliyor olması. Photoshop ya da Pixelmator gibi alternatifler ile uğraşmadan, tek tıklama ile silebilme özelliği ve “Cloning & Stamping” özelliğini kullanabilmek, Snapheal’ın en büyük artıları diyebiliriz.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 7 snapheal

Boom (Home Pack) ($10.99)

Mac’imizin sesi bazen yeterince yüksek gelmiyorsa, ya da tüm sesler için bir equalizer ayarı yapmamız gerkiyorsa Boom hızlı ve çok başarılı bir şekilde işimizi görüyor.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 8 boom

Phone to Mac ($24.99)

iPhone’unuzdaki hemen hemen her şeyi Mac’inize aktarmak istemez misiniz? İşte çözüm bu uygulamada! Phone to Mac sayesinde iPhone’umuzdaki müzik, video, mesajlar, fotoğraflar gibi pek çok şeyi Mac’imize kolayca aktarabiliyor, ya da Mac’imiz üzerinden görüntüleyebiliyoruz.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 9 phone to mac

Star Wars: The Force Unleashed ($29.99)

Bu oyun da Star Wars hayranları için geliyor! 🙂 İyi bir oyuncu olmadığım için detaylı bir incelemesini yapamıyorum oyunun, ancak aşağıdaki videoya göz atarak nasıl bir oyun olduğuna siz karar verebilirsiniz… 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=_ag9AhOdAZ8

Worms Special Edition ($9.99)

Ve son olarak da efsane oyun Worms! 🙂 Yeni silahlar, bölümler ve seslerle Worms yeniden karşımızda! Worms’u hala bilmeyen var mı bilemiyorum, ama nasıl bir şey olduğunu merak edenler aşağıdaki videoya göz atabilirler… 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=kPDzYX02CfM

Değerlendirme

Mac Legion paketinde de söylediğim gibi bu gibi paketlerle sık sık karşılaşıyorum aslında. Ancak genellikle faydası düşük ya da benzer uygulamaların bir arada yer aldığı paketler çıkabiliyor. Bu paket de oldukça farklı uygulamaları ve hatta oyunları bir araya getirerek daha cazip bir hale gelmiş. MacUpdate’in her paketi gibi, bu da hilesiz, dertsiz tasasız bir paket.

Sihirli elma macupdate bundle 2012 banner 2

Tek tek alındığında gerçekten $378′a satılan bu 11 uygulama sadece $49.99. Uygulamalardan birini ya da birkaç tanesini bile beğendiyseniz değerinin hakkını veren bu pakete sahip olmaktan memnun olacağınıza eminim… 🙂 Satın almak için MacUpdate sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bonus

Paketi satın almasak bile, sadece paylaşarak ve yayılmasını sağlayarak Aurora isimle uygulamaya ücretsiz sahip olabiliyoruz. Aurora, Mac’imizin belirli zamanlarda uyanmasını sağlayan bir Alarm Saati aslında. Ancak sıradan alarm sesleri yerine istediğimiz müziği kullanabiliyoruz elbette… 🙂

Sihirli elma macupdate bundle 2012 12 bonus aurora

Ben Twitter üzerinden paylaşarak bu uygulamaya ücretsiz bir şekilde sahip oldum. Siz de Facebook ya da Twitter üzerinden paylaşarak aynı şekilde sahip olabilirsiniz.

NOT: Eğer Twitter’da paylaş butonu görünmüyorsa buraya tıklayarak ücretsiz üye olduktan sonra giriş yapıp bu butonu görebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


15 Yorumlar

  1. VMWare Fusion 4 uygulamasını kullanarak Windows isteyen muhasebe programlarını derece,conzept yada logo gibi programları kullanabiliyorsunuz acaba.. Bilgi verebilirseniz memnun olurum..

  2. Paylaşımınız için teşekkürler Göktuğ bey. Yukarıda tanıttığınız paket uygulamarı satn almak istiyorum fakat bir sorum olacak. İki adet imacle çalışıyorum. bir defa satın alıp iki bilgisayardada kullanabilirmiyim?

    • Aynı soru MacUpdate yardım sayfasına da sorulmuş 🙂 Şöyle bir yanıt gelmiş:

      Purchases are not linked to the MAS, all of the apps in the bundle will be installed, registered, and updated individually. Star Wars can only be installed on one Mac, Boom can be installed on 2 Macs, and everything else in the bundle can be installed on all the Macs that you personally own and use. 

      Uygulamaların hiç birisi Mac App Store ile ilişkili değil. Yani ayrı ayrı yüklüyor, güncelliyoruz. Star Wars sadece tek bir Mac’e yüklenebiliyor. Boom sadece 2 Mac’e yüklenebiliyor. Bunların dışında kalanları ise kendimizin olan tüm Mac’lerimize yükleyip kullanabiliyoruz. 🙂

  3. Eski paketler ilgili bir sorum olacaktı.. 1password uygulamasında benden master code istiyor. Fakat ben böyle bir kod oluşturduğumu hatırlamıyorum. Daha yeni reisler oldum. Ve bellidir bana e-mail yoluyla bir bilgi gelir ama bir yardımcı olursanız …

  4. Göktuğ Bey, MacBook Pro satın alarak mac ailesine yeni katıldım. Kullandığım kimi yazılımlar Windows tabanlı çalıştığı için mac’e yama yapmak zorundayım herhalde. ( Bu husus beni hayli geriyor ) Bilgisayarı aç kapa yapmadan windows kullanmak için VMWare Fusion uygulaması sizce başarılı mı ? Yoksa mac store’da daha güzel kullanışlı ve sorunsuz uygulama var mı ? Teşekkürler.

    • Ben aktif olarak kullanmadığım için yorum yapmıyorum. 
      Parallels Desktop ve VMWare Fusion bu konuda en çok öne çıkan 2 uygulama. 

      Ancak en güzeli, bu uygulamaları kendinizin deneyerek karar vermeniz olacaktır.. 🙂 

    • Merhaba, bir süredir Fusion ile Parallels’i deniyordum. Parallels’in satış fiyatı 80 euro, Fusion da 50 dolar. Arada yarı yarıya fiyat farkı var. Performans olarak da ben pek bir fark göremedim. Amacım Windows tabanlı 3d program ihtiyacım olduğu zaman mac üzerinde çalıştırabilmek olduğu için kullandığım 3d yazılımını çalıştırıp test ettim, ikisinde de herhangi bir fark göremedim. Oyun pek oynamadığım için oyun performansları ile ilgili birşey diyemeceğim. Sonuç olarak ben Fusion’ın lisansını satın aldım. Bana göre o kadar fark ödeyip Parallels’i tercih etmeye gerek yok. Benim istediğim herşeyi karşılıyor. Tavsiye de ederim. 

  5. Parallells desktop mu VMWare Fusion mu daha iyi bir sanallaştırma programı bilemedim, sizin düşünceniz nedir Göktuğ Bey?

    • İkisini de aktif olarak kullanmadığım için sağlıklı bir yorum yapamayacağım ne yazık ki… 🙂 Dilerseniz her iki uygulamayı da 30 gün boyunca deneyebiliyorsunuz. Deneyin ve kendiniz karar verin? 🙂

  6. Göktuğ Bey yazı için teşekkürler, tam da ben Fusion ile Parallels’i deneyip birini almayı düşünürken böyle bir kampanyanın çıkması çok işime geldi dolayısıyla Fusion için paketi satın aldım 🙂  cahmd23’ün sorusuna verdiğiniz cevaba göre kendimizin olan istediğimiz mac’e kurabiliyoruz programları. Ben arkadaşım’ın mac’ine kursam bir problem olur mu sonuçta apple store ile alakası yok apple id falan da gerekmiyor anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda lisans iptali gibi bir durum olur mu acaba?

    • Bu gibi durumlar uygulamaya göre değişebiliyor. Bu yüzden benim tavsiyem VMWare’e mesaj atarak VMWare’i paket kapsamında aldığınızı ve kaç adet Mac’e kurulum yapabileceğiniz danışmanız. Kullanmadığım için lisans kapsamını ben de bilemiyorum ne yazık ki…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz