Ana Sayfa MacOS iTunes 10.6.3

iTunes 10.6.3

6

iOS 6’nın duyurulması ve ilk beta’sının geliştiricilere sunulmasının ardından Apple yeni bir iTunes güncellemesi de yayınladı. Mountain Lion ve iOS 6 ile uyumluluk sağlayarak geliştiricilerin iOS cihazlarını güncellemesini sağlayan iTunes 10.6.3, içerisinde bizler için de bir çok ufak güncelleme barındırıyor.

Sihirli elma itunes 10 6 3 banner

iTunes 10.6.3 içerisinde şu anda bizim için çok da kritik bir güncelleme yok gibi görünüyor. Ancak performans ve uyumluluk sorunları yaşayanlar yeni güncelleme ile bu sorunlarına belki bir çözüm bulabilirler.

ITunes logo

iTunes 10.6.3’teki yenilikler neler?

iTunes 10.6.3, OS X Mountain Lion desteğini içerir ve birkaç önemli sorunu giderir:

• iTunes’un, iBooks ders kitabı içeren bir iPad’i (1. nesil) eşzamanlarken yanıt vermez duruma gelmesine neden olan bir sorunu düzeltir
• Bir aygıtla eşzamanlanan fotoğrafların beklenmedik sırada görünmesine neden olan bir sorunu giderir
• iTunes’un aygıtta yaratılan listeleri beklenmedik şekilde silmesine neden olan bir sorunu çözer
• iTunes’un aygıttaki uygulamaları beklenmedik şekilde silmesine neden olan sorunları giderir
• Genel performansı ve güvenilirliği artırır

Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu adresi ziyaret edin: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=tr_TR

Sihirli elma itunes 10 6 3 small



Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

  1. itunes ın en büyük eksikliği türkiye üzerinde bir musicstore açmaması biz insan değilmiyiz 🙂 bende youtubedaki videoları dönüştürür öyle dinlerim şsrkılarımı ama buna bi çözüm bulunması gerekiyor bence  küçücük avrupa ülkelerine bile açıldı bu özellik türkiyede yok appleın tek hatası bana göre bu..

    • WWDC canlı yayınında etkinlik başlamadan bu konuya değinmiştik aslında. 🙂 Apple TV Yazılımı 5.0 ile Türkçe desteği gelmesi önemli bir detay. Sonuçta Türkiye’de satılmayan bir ürüne Türkçe desteği eklemelerinin bir sebebi olmalı. 🙂
      2013’e doğru bir Music Store neden olmasın? 🙂

  2. Merhaba Goktug bey, Yeni iTunes 10.6.3 update’i ile benim butun iTunes’um wiped out oldu ve sifirlandi tum playlist muziklerim ile iphone, ipad app’lerim gitti tekrardan iclould’dan indirip duzenlemem gerekiyor cok can sikici bir durum. Acaba bu konuda kulaginiza buna benzer bir sorun geldi mi yeni update sonrasi? Birde iTunes’i Time Machine kulanarak eski haline getirmek mumkun mu ozellikle playlist’leri? Ikinci sorum ise bundan sonra boyle bir durum karsinda update oncesi iTunes nasil komple sekilde export edilip sonra tkerardan import edilebilir bu tur sifirlanma sorununa gore? 

    Tessekkurler

    • Merhabalar,
      Şu ana kadar böyle bir sorun duymamıştım. Elbette Time Machine kullanarak geri getirebilirsiniz bilgilerinizi. 

      Ancak aklıma gelen bir diğer ihtimal de, kitaplığınızı eğer farklı bir klasörde tutuyorsanız, iTunes’u alt tuşuna basılı tutarak açıp, kitaplığınızı yeniden seçmeniz durumu çözebilir.

      Bilgilerin silindiğinden emin olmak için diskinizde birkaç şarkıyı aratabilir misiniz?

  3. Merhaba,

    1 günlük mac kullanıcısıyım. İlk işlemim satın aldığım macbook air gerekli güncellememeleri yüklemek oldu. iTunes hariç tüm güncellemelerim tamam. Ancak itunes (10.6.3) için “iTunes güncellemesi yüklenemiyor – Güncelleme doğrulanamdı. İndirme sırasında bozulmu olabilir..” gibi bir msj alıyorum ve güncelleyemiyorum. YArdımcı olabilirseniz sevinirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz