Ana Sayfa Haberler Thunderbolt Güncellemesi 1.2.1

Thunderbolt Güncellemesi 1.2.1

5

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Thunderbolt Yazılım Güncellemesi 1.2 bazı MacBook Air kullanıcılarında sorunlar yaratmıştı. Apple’ın kısa sürede yayından kaldırdığı bu güncelleme, bu sefer 1.2.1 sürüm numarası ile önceki akşam yeniden yayınlandı. 

Sihirli elma thunderbolt guncelleme 1 2 1 banner

Geçtiğimiz hafta sorun yaratan güncellemeyi “Thunderbolt Güncellemesi 1.2′yi yüklemeyin” yazısıyla paylaşmış, yüklenmemesi ve yüklenirse yaşanabilecek sorunun çözümü için örnek bir yöntemi anlatmıştık.

Thunderbolt 360

Apple, Thunderbolt kapısı olan MacBook Air kullanıcılarının yükleyebileceği aynı güncellemenin 1.2.1 sürümünü önceki akşam, açıklamalarını değiştirmeden yayınladı. “Thunderbolt – Ethernet” adaptörü kullanmayı düşünüyorsak bu güncellemeyi yüklememiz gerekiyor.

Sihirli elma thunderbolt guncelleme 1 2 1

Sadece 520 Kb büyüklüğündeki güncelleme şimdiye kadar bir sorun yaratmış değil. 🙂 Apple’ın bu gibi güncellemelerde ciddi sorunlara sebep olması pek alışık olduğumuz bir durum değil, ancak insanın sütten ağzı yanınca, yoğurdu üfleyerek yemek istiyor… 🙂

Güncellemeye Apple menüsünden “Yazılım Güncelleme…”ye tıklayarak ya da bu sayfadan erişebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz