Ana Sayfa Haberler Mac’ler için WiFi ve EFI Güncellemeleri (2012-sonu Mac’ler için)

Mac’ler için WiFi ve EFI Güncellemeleri (2012-sonu Mac’ler için)

6

Apple 2012 sonunda yayınlanan Mac’ler için birden fazla güncelleme yayınladı. Hepsi ufak olan bu güncellemeler sadece 2012-sonu Mac’ler için geçerli. Dolayısıyla 2012-ortasında ya da daha önce çıkmış bir Mac sahibiysek bu güncellemeler bizim için geçerli değil.

Sihirli elma mac wifi efi guncelleme 2012 banner

Apple’ın yayınladığı güncellemeler şöyle:

  1. MacBook Pro Retina EFI Update v1.1 (2012-sonu 13″ MacBook Pro’lar için)
  2. About iMac EFI Update 2.0 (2012-sonu iMac’ler için)
  3. About Mac Wi-Fi Update 1.0 (2012-sonu tüm Mac’ler için)

Bu güncellemeler ile Mac’in uyku performansı, Thunderbolt ve HDMI desteği ve 5 GHz bandındaki WiFi uyumluluğu arttırılıyor.

Sihirli elma mac wifi efi guncelleme 2012 1

Eğer bir 2012-sonu 13″ MacBook Pro ya da henüz çıkmış olan iMac’lerden birine sahipseniz bu güncellemeleri yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Siz de benim gibi 2012-ortası ya da daha eski bir Mac’e sahipseniz bu güncellemelere ihtiyacımız oladığı için güncellemeleri göremiyor ve yükleyemiyoruz.

Sihirli elma mac wifi efi guncelleme 2012 2

Apple yeni çıkan ürünleri için bu gibi güncellemeleri sıklıkla yayınlıyor, ve ufak düzeltmeleri hızlıca yapıyor. Güncellemeleri yüklemek için Apple menüsünden “Yazılım Güncelle…”ye tıklayabiliyor ya da aşağıdaki bağlantılara tıklayarak güncelleme dosyalarını indirebiliyoruz.

  1. MacBook Pro Retina EFI Update v1.1
  2. About iMac EFI Update 2.0 
  3. About Mac Wi-Fi Update 1.0

Sihirli elma mac wifi efi guncelleme 2012 3


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

    • Uzun zamandır yeni iMac’i bekleyen çok kişi tanıyorum, o kadar da zor değil yeni bir iMac’e sahip olmak Umut Bey… 🙂 Uzun süredir güncellenmeyen bir ürünün yoğun talep alması çok normal değil mi?

  1. goktug bey imec im her girdimde wifi şifresi istiyor win7 gırdım zaman dırek baglanırken mec osta acarken bu sıkıntı oluyor bunla alakalı paylaşa biliceniz bı bilgi varmı.saygılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz