Ana Sayfa Haberler MacHeist nanoBundle 3: 8 uygulama sadece $9.90

MacHeist nanoBundle 3: 8 uygulama sadece $9.90

16

Mac uygulama paketlerinin sıklığı artmaya başladı desek yanılmış olmayız sanırım. Güzel bir paket yakaladığımda elimden geldiği kadar çabuk Sihirli Elma’da paylaşmaya çalışıyorum. MacHeist nanoBundle 3‘ü de önceki akşam görünce hemen paylaşmak istedim. Bu paket öncekilere göre biraz daha küçük olmasına rağmen içerisinde 8 uygulama barındırıyor, ve fiyatı da sadece $9.90! 

Sihirli elma macheist nanobundle 3 banner

MacHeist nanoBundle 3 paketinde neler var?

Pakette 8 adet uygulama var. Adının “nano” olduğuna bakmayın, bu paketin değeri hiç de az değil. 8 uygulamanın fiyatları toplandığında $260 ediyor. Ancak paketi sadece $9.90’a satın alarak tüm bu uygulamalara sahip olabiliyor, güncellemelerden de faydalanabiliyoruz.

Pakette şu uygulamalar mevcut:

  1. xScope
  2. iStopMotion
  3. Totals
  4. Clarify
  5. Fantastical
  6. CleanMyMac 2
  7. Little Inferno
  8. Path Finder

Lafı fazla uzatmadan gelin uygulamalara kısaca göz atalım… Her uygulamayı detaylıca incelemeye vaktim olmadığı için kendi açıklamalarını Türkçe’ye dilim döndüğünde çevirerek sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Paketteki tüm detaylara göz atmak için yazının sonundaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sihirli elma macheist nanobundle 3 2

1. xScope ($30)

Xscope ffcbc77

Tasarımcılar ve geliştiriciler için oldukça pratik bir araç olan xScope, görseller üzerinde kolayca ölçümleme yapmamızı sağlıyor. Ekrandaki grafikleri hizalamak ve düzenlemek için kullanabileceğimiz güzel bir uygulama.

Xscope ffcbc77 1

2. iStopMotion ($50)

Istopmotion b22ec79

Stop-motion filmleri bilmeyen yoktur sanırım. Hani şu her karesini ayrı ayrı çekip, daha sonra birleştirdikleri filmleri kastediyorum. Benim çocukluğumda hamurdan oyuncak adamlarla güzel filmler yaparlardı… 🙂 İşte bu uygulama da bu gibi filmler çekmemizi, daha doğrusu oluşturmamızı sağlıyor.

Istopmotion b22ec79 1

Meraklılar için güzel bir stop-motion film yapmak için gereken pek çok aracı bize sunuyor iStopMotion. Ayrıca güzel bir stop-motion klip için “Her Morning Elegance / Oren Lavie” videosuna göz atabilirsiniz.

3. Totals ($40)

Totals 32fa9ab

Kendi işinizi yapıyorsanız, şık ve güzel faturalar hazırlamak ve bunları kolayca yapmak istemez misiniz? Totals adlı uygulama Pages ya da Word / Excel gibi alternatifler yerine çok daha kolay ve güzel bir faturalama uygulaması.

Totals 32fa9ab 2

4. Clarify ($30)

Clarify 34fce48

Bu uygulama sayesinde bir ipucu ya da püf noktası dokümanı hazırlamak çok kolay hale geliyor. Ekran görüntüsü almak, bunun üzerinde değişiklikler yapmak, yazılar ve başlıklar eklemek gibi farklı işler için farklı uygulamalar kullanmak yerine sadece Clarify’ı kullanarak kolayca basit ve anlaşılır dokümanlar hazırlayabiliyoruz.

Clarify 34fce48 1

İşin güzeli, aldığımız ekran görüntüleri uygulama içerisinde kolayca arka arkaya ekleniyor ve kullanımıza hazır hale geliyor. Eğer sık sık bunun gibi dokümanlar hazırlıyorsak, Clarify işimizi oldukça kolaylaştıracak ve hızlandıracak bir uygulama gibi görünüyor.

5. Fantastical ($20)

Fantastical 13f5743

Mac’imizdeki Takvim (eski adıyla iCal) uygulamasını kullanıyor musunuz? Takvim’den daha güzel, daha pratik bir takvim uygulaması olduğunu iddia eden bir uygulama Fantastical.

Yeni bir etkinlik eklemek ve mevcut takvimlerimizi yönetmek hem keyifli, hem de kolay. Ayrıca uygulamanın menü çubuğuna yerleşmesi, ve tıkladığımızda açılan ekranı da oldukça kullanışlı. Fantastical paketin yıldız adayı diyebiliriz sanırım… 🙂

Fantastical 13f5743 1

6. CleanMyMac 2 ($40)

Cleanmymac2 7c95c47

Daha önce 2010 yılında tanıttığım CleanMyMac uygulamasının ikinci sürümü sonunda geçtiğimiz ay yayınlandı. Mac’imizin diski dolmaya yaklaştıysa, ya da zamanında bir çok uygulama yükleyip sildiysek CleanMyMac aradığımız temizlik canavarı olarak karşımıza çıkıyor.

Cleanmymac2 7c95c47 1

7. Little Inferno ($10)

Littleinferno a5cb5a2

Paketteki tek oyun olan Little Inferno da oldukça ilginç bir kurguya sahip. Oyunda bir çocuğun yerine geçiyoruz, ve karşımızdaki şömineye elimizdeki oyuncakları atıp yakıyor, ve yanarken onlarla oynuyoruz… 🙂 Oyunu anlatmak biraz zor olsa da, aşağıdaki video az da olsa bir fikir verecektir sanıyorum…

Littleinferno a5cb5a2 1

httpv://www.youtube.com/watch?v=04GSCt2Wiqo

8. Path Finder ($40) (30.000 paket satılınca açılacak)

Pathfinder d2f92a8

30.000 paket satıldıktan sonra paketi satın alan tüm kullanıcıların erişimine açılacak olan “Path Finder”ı ise Finder uygulamasının zenginleştirilmiş hali gibi düşünebiliriz. Sanki bir tarayıcı gibi çalışan ve tarayıcıların özelliklerini Finder’a entegre eden bu uygulama, ayrıca toplu yeniden adlandırma, etiketleme ve gelişmiş arama özellikleriyle de dosyalarla sıklıkla haşır neşir olanlar için verimli bir çalışma ortamı sunuyor.

Pathfinder d2f92a8 2

Değerlendirme

En başta da dediğim gibi önceki paketlere göre toplam fiyatı daha düşük olan uygulamaları içeriyor. Ancak sırf birkaç uygulama için bile alınabilecek bir paket. Bence paketin yıldızı Fantastical, ancak CleanMyMac, Totals ve iStopMotion gibi uygulamalar da ihtiyacı olan ya da meraklılar için $10’a bulunabilecek en başarılı uygulamalar diyebilirim.

Sihirli elma macheist nanobundle 3 3

MacHeist nanoBundle 3’ü $9.90’a kredi kartımızla satın alabiliyor ve uygulamaları kolayca indirerek kullanmaya başlayabiliyoruz. Şu ana kadar 14.000’den fazla paket satılmış görünüyor ve paketin bitmesine yaklaşık 5 gün kalmış durumda.

Eğer siz de paketi ya da içerisindeki uygulamaları beğendiyseniz buraya tıklayarak MacHeist nanoBundle 3’ü satın alabileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz.

Sihirli elma macheist nanobundle 3 1


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


16 Yorumlar

  1. Bu Bundle’lar ne kadar güzel olsa da, genellikle çok uygulama içermesinden dolayı çok pahalı oluyordu. Ama bu seferki gerçekten almaya değer gibi gözüküyor.. 🙂 Teşekkürler Göktuğ Bey..

    Bu arada almadan bir de soru sormak istiyorum. Bu Bundle’ı aldığımızda, içindeki uygulamalar Apple ID’mize işleniyor değil mi? Yani 3.şahıs bir kampanya grubuna girmiyorlar.. Çünkü ben paketi telefonumun interneti ile satın alacağım, bulunduğum yerde Wi-Fi olmadığı için.. Doğal olarak yüklemeyi şimdi yapmak istemiyorum, ama kimliğime işlenirse daha sonra rahat rahat yükleyebilirim. 🙂

    • Çok teşekkürler Muammer Bey… 🙂

      Bu Bundle’ın Apple kimliğimiz ile ilgisi yok. MacHeist’ın kendine özel bir hesabımız oluyor ve aldıklarımız oraya işleniyor.

      Ama merak etmeyin, aynı söylediğiniz gibi, daha sonra da bu paketi indirip kullanma imkanımız oluyor. 🙂

      • Teşekkür ederim. 🙂 Bir Windows bilgisayar üzerinden tamamladım satın alımımı ve dediğiniz gibi işlenmiş durumda MacHeist hesabıma.. Daha sonra indireceğim Mac’ime.. Kafama koymuştum zaten bir kaç uygulamayı almayı, paket olunca baya ekonomik oldu. Sayenizde epey bir tasarruf ettim.. Hele AirServer’ın pakete eklenmesiyle tadından yenmiyor artık.. 🙂

        Çok teşekkürler, bizi hem bilgi yönünden zenginleştirmiyorsunuz; aynı zamanda cebimize de yardımınız dokunuyor… 🙂

  2. Çok güzel yükledim ben. Ve şuanda airserver diye bir program verdiler ayrıca mail olarak geldi. Bu program ise iphone ekranını macine aktarıyor yada tam tersi şeklinde oluyor. Clean my mac te çok güzel.

  3. Çok teşekkür ederim, Göktuğ Bey iyiki varsınız. Sayenizde hem Mac kullanmayı öğreniyoruz hem de Mac’ten aldığımız keyif katlanarak artıyor 🙂

  4. CleanMyMac için 40$ çok fazla olduğu için aylardır ucuzlamasını bekliyordum. 10$ görünce hemen aldım. Bence alınabilecek bir paket. Bu arada 30.000 barajını geçti,

    Path Finder Lisansını da eklediler.

  5. Ben daha önce almıştım air server için herhangi bir mail gelmedi. Ayrıca pathfinder ında lisansı yok 30.000 geçince de herhangi bir mail gelmedi ne yapmalıyım ingilizcem kötü adamlara mailde atamıyorum ya da soramıyorum.

  6. airserver’la ilgili bir çalışma baya işe yarar, airplay ve apple tv’den farkını tam anlayamadım. Bir de bu lisansla idevice app’leride inderebiliryor muyuz?

    Ayrıca bundle haberi icin tesekkurler, sırf mac clean icin aldim, pathfinder’da bonus oldu… 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz