Ana Sayfa Haberler 10 Mac uygulaması sadece $50! (Parallels Desktop 8 dahil!)

10 Mac uygulaması sadece $50! (Parallels Desktop 8 dahil!)

16

Uygulama paketleri genelde bahar aylarında olmasına rağmen, bu sefer yaz ortasında güzel bir tane çıktı karşıma. 10 faydalı Mac uygulamasını bir araya toplayan bu paketin fiyatı $482 yerine sadece $50. Ve belki de en önemli özelliği, içerisinde Parallels Desktop 8 uygulamasının da dahil edilmiş olması. Parallels Desktop uygulamasını satın almayı düşünüyorsanız, hem daha ucuza hem de yanında ek 9 uygulamayla beraber bu pakette satın alabilirsiniz. 🙂

Sihirli elma 10 mac uygulama parallels desktop banner

Paketin içerisinde farklı konularda bize yardımcı olabilecek 10 uygulama yer alıyor:

  1. Parallels Desktop 8 for Mac ($80.00)
  2. Snagit For Mac ($50.00)
  3. Typinator ($33.00)
  4. WinZip Mac Edition 2.0 ($30.00)
  5. xPlan ($80.00)
  6. Jump Desktop ($30.00)
  7. Boom For Mac ($7.00)
  8. Leap ($20.00)
  9. Make Photos Pop w/ ColorStrokes ($3.00)
  10. Digital Photography Course for Beginners ($149.00)

Sihirli elma 10 mac uygulama parallels desktop 1

10 uygulama diyoruz ama aslında 10. uygulama “Acemiler için Dijital Fotoğrafçılık Kursu” adında bir eğitim. Dolayısıyla her ne kadar bu da ilgililer için faydalı olsa da, paketi alırken yine de 9 uygulama satın alacağımızı bilmek gerekiyor.

Sihirli elma 10 mac uygulama parallels desktop 3

Paketin Yıldızı: Parallels Desktop

Gelelim paketin ağır topu olan Parallels Desktop’a. Parallels Desktop’un kullanımıyla ilgili detayları daha önce paylaştığım için burada yeniden paylaşmayacağım. Ancak yine de Mac’imiz üzerinde bir sanal makine çalıştırmayı ve Windows kullanmayı düşünüyorsak aşağıdaki yazılara göz atmak faydalı olabilir:

Sihirli elma parallels desktop mac windows yuklemek 1

Paketin içerisinde başka neler var?

Diğer uygulamaları tek tek incelemeyeceğim, ancak bunun için ingilizce olsa da çok güzel bir video hazırlanmış. Bu videoya göz atarak uygulamalarla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sihirli elma 10 mac uygulama parallels desktop 2

httpv://www.youtube.com/watch?v=U9VKyXfngRs

Nasıl satın alabilirim?

Bu apketi satın almaya karar verdiysek, paketin web sayfasına giderek sağ taraftaki yeşil “BUY NOW” butonuna tıklayabiliyor ve satın alabiliyoruz. Satın aldıktan sonra uygulamaları Mac’imize indirerek de kullanmaya başlayabiliyoruz.

Unutmayın, bu paket 12 gün sonra tükenmiş olacak. Bu yüzden hızlı karar vermekte fayda var… 🙂

Sihirli elma 10 mac uygulama parallels desktop 5



Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


16 Yorumlar

  1. jump desktop la ilgili birşey anlamadım ben, yükledim macbooka ama bişi yapamıyorum iphonedan bağlanabilmek için birde iphone versiyonunu mu satın almam gerekiyor?

    • Doğru tabi, Mac alıp da günlük hayatta Windows kullanmanın alemi yok, hatta OsX’e alıştıktan sonra insan Win görmek dahi istemiyor ama bazen mecbur kalınabiliyor.

    • Bazen gerçekten çok şaşırıyorum, bu kadar sığ düşündüğünüze inanamıyorum.

      Bizler Mac kullanıcıları olarak işletim sistemimizi ve kazandırdıklarını seviyoruz, lakin yatsınamaz bir gerçek var ki, Windows Pazarda ciddi bir yere sahip, bir çok ticari yazılım ne yazık ki yalnızca Windows sistemleri desteklemekte ve alternatifleri bulunmamakta.

      Ben şimdi bir Muhasebe yazılımı için yalnızca Wşndows kullanmak istemiyorum, aslanlar gibi 27 inch yeni nesil iMac cihazımda Parallels Desktop ile muhasebe yazılımı kullanıyorum.

      Buna benzer bir kaç ticari yazılımı dahi, hatta cihazımı Server yaparak hem ağda diğer Windows cihazlarla, hemde Parallels Desktop kurulu diğer Mac cihazlarla kullanıyorum.

      Şimdi Windows kullanacaksam, Mac cihaza ne gerek, demenin ne kadar sığ bir düşünce olduğunu anlamışsınızdır umarım.

      • Aslında sana cevap mermek lazımda okkalı.. Neyse.. Bende şunu anlamıyorum bu kadar odun nasıl olabiliyorsunuz? Gerçi tanıdım tüm muhasebeciler odundu..

        • Yazık, gerçekten yazık. Bu ne ölçüsüzlük ve hadsizliktir böyle. Bir meslek gurubuna nasılda ölçüsüzce dil uzatıyorsunuz.
          Kendi üzerime alınma gibi bir derdim yok, Bilgisayar Yüksek Mühendisi + Yazılım Mühendisi bir Akademisyenle konuşuyorsunuz.
          Kurduğunuz cümleler ve tavrınız basitliğinizi gösteriyor ki, bu ülkem adına üzücü bir durum, ne yazık ki bu toplum içerisinde sizleride kucaklamak durumunda kalıyoruz, keşke biraz gelişip, değişseniz ve ölçü sahibi olsanız.

          Bu Aziz Mübarek gecede, daha fazla kendimi ve sizi üzmek istemiyorum, üslubunuz ölçülü ve saygı kuralları içinde olursa memnun olurum.

  2. Diyelim ki şimdi bu paketi aldım, yarın bir gün

    Parallels Desktop 9 çıktığı zaman yeniden para verip mi alacağım?

  3. bende mac ordusu var nerdeyse en eskı macım 1991 model 🙂 yenı bır laptop aldım bır ıs ıcın 8gb ram var ustunde bırde kalıtelı buyuk bır markanın laptopu ıcınde noop wındows var makınenın acılısı 3 dakıkanın ustunde 🙂 aynı anda benım macı acıyorumkı acılısta bır cok programıda acmasına ızın verıyorum macımın ramı 2gb acılısı sadece 1bucuk dakıka 🙂 mac ıle wındows arasındakı fark bence tam anlamıyla sudur : wındows tıpık bır kayık, mac tıpık bır surat teknesı 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz