Ana Sayfa Haberler iTunes 11.1 Yayınlandı

iTunes 11.1 Yayınlandı

13

Bu gece güncelleme gecesi… 🙂 iOS 7 ile birlikte güncellenen onlarca uygulamaya ek olarak beklediğimiz gibi iTunes da güncellendi. iOS 7’yi cihazlarımıza yüklemek için iTunes 11’e ihtiyacımız yok, ama iOS 7 yüklü bir cihazı Mac’imizle eşzamanlamak için iTunes 11’e ihtiyacımız var. 🙂

Mac’imizdeki App Store içerisindeki Güncellemeler sekmesine tıkladıktan sonra iTunes 11.1 sürümünü görebiliyor, ve yükleyebiliyoruz.

NOT: Eğer Güncellemeler sekmesi boş görünüyorsa, ya da iTunes 11 güncellemesi henüz görünmüyorsa meraklanmanıza gerek yok. Apple’ın sunucuları bu gece oldukça yoğun, bağlantı sorunları olabiliyor, bir süre sonra düzelecektir… 🙂

Yedeğinizi aldınız mı?

Her zaman olduğu gibi bu güncellemeyi de yüklemeden önce Time Machine ile yedekleme yapmamızda büyük fayda var. Güncelleme ne kadar küçük olursa olsun verilerimizin yedeğini almış olmak daima içimizi ferahlatacak, bizi olası “ahlar vahlardan” kurtaracaktır… 🙂

Sihirli elma os x guncelleme time machine

Güncellemeyi nereden ve nasıl yükleyebilirim?

İşletim sistemi güncellemelerini Mountain Lion ile birlikte hep yaptığımız gibi Apple menüsünden “Yazılım Güncelleme…” ile ulaştığımız App Store içerisindeki Güncellemeler sekmesinde görüntüleyebiliyor ve “Güncelle” butonuna tıklayarak yükleyebiliyoruz.

Sihirli elma os x 10 8 5 guncelleme 4

Gereken durumlarda güncelleme sonrasında Mac’imizin yeniden başlatılması gerekebiliyor. Bu sebeple açık bir uygulamamız ya da üzerinde çalıştığımız bir belgemiz varsa kapatmamız daha sağlıklı olacaktır.

Sihirli elma os x 10 8 5 guncelleme 3

Güncellemeyi indirip elle yüklemek için ise şu bağlantıya göz atabilirsiniz:

Sihirli elma itunes 11 1


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


13 Yorumlar

  1. Gökhan bey.. Telefondan güncelleme yapamıyorum.Hata oluştu diyor. itunes 11 de de güncellemeyi görmüyor napmam laızm?

  2. “Güvenli internet bağlantısı olmadığı için appstore açılamıyor. Genede sürdürmek istermisiniz?”AppStore açmak isteyince bu yazı feliyor. sürdür desem de açmıyor. BU neden olablir?
    Teşekkürler. Düne kadar güvenli idi bu arada…

  3. Slm Size yazınca appstore düzeldi.İtunes üzerinden güncelleme denetleme yaptım ve tamamdır. Apple gizlilik sözleşmesi değişikliğ nedeni ile sanırım güvenlş değil gibi bir yazı çıktı gene de teşekkürler :))

  4. itunes 11.1 e güncelledikten sonra şarkı çalarken değiştirdiğimde bildirim gelmeye basladı notification center a. sizde de oldumu bu göktuğ bey yoksa öncedende varmıydı?

    • Guncellemeden sora Emre Beyin dedigi bildirim degisiklikleri bende de oldu. (ayri bir program kurmadim) Bir de internet bir kisim kullanicilar itunes radio acilmiyor demisler ama macbook pro da Itunes radio bende acildi ve dinleyebiliyorum (abd hesabi var). Sanirim ios 7 de etkinlesmiyor.

  5. Goktug bey yeni sürümü yükledim ,ancak telefonumda ve ipad e , itunes bombos sayfa olarak cikiyor. ( kesinlikle hic bir sayafayi acamiyorum ne müzik nede diger sayfalar ) ..tavsiyenize ihtiyacim var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz