Ana Sayfa Haberler Apple’dan “12 Gün Hediye” uygulaması ile her gün bir hediye!

Apple’dan “12 Gün Hediye” uygulaması ile her gün bir hediye!

5

Apple her sene olduğu gibi bu sene de “12 Gün Hediye” uygulamasıyla hediyeler dağıtmaya başladı. Bugün başlayan hediyelerin ilki Justin Timberlake’in iTunes Festival 2013 kapsamında Londra’daki konserinin albümü.

Sihirli elma 12 gun hediye 1

“12 Gün Hediye” uygulaması ile 26 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında 12 gün boyunca 12 farklı hediye dağıtacak olan Apple, bu şekilde iTunes Store’u hiç kullanmayan kullanıcılara da dokunmuş oluyor. Hediyeler iTunes Store’da yer alan içeriklerden derlendiği için şarkı, uygulama, film, kitap gibi farklı şeylere ücretsiz sahip oluyoruz.

Sihirli elma 12 gun hediye 2

İlk günün hediyesi olan Justin Timberlake’in iTunes Festival 2013 kapsamında Londra’daki konserinin albümünde ise 2 şarkı ve 2 adet de video klip yer alıyor. Bu 4’ü de festival kapsamında kaydedildiği için oldukça hoş hediyeler diyebiliriz.

Sihirli elma 12 gun hediye 3

Hediyeleri almak için tek yapmamız gereken “12 Gün Hediye” uygulamasını indirmek, ve her gün uygulamayı açarak hediyemizi almak. Yani tıklayarak Apple kimliğimize işlenmesini sağlamak. Böylece istediğimiz zaman yeniden ücretsiz olarak indirebileceğiz. 🙂

Sihirli elma 12 gun hediye 4

“12 Gün Hediye” uygulamasını ücretsiz olarak indirmek ve her gün yeni hediyelere göz atmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sihirli elma available on the app store

Bir Yılbaşı Klasiği: Lucky Bag


Bizimle ilgili olmasa da küçük bir not şeklinde Sihirli Elma okuyucularının ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir konuyu daha paylaşmak istiyorum. Apple’ın sadece Japonya’da yaptığı özel bir uygulama: Şanslı Paket (Lucky Bag, belki Fırsat Paketi diye de çevirebiliriz. Japoncası da “Fukubukuro” imiş.)

Sihirli elma 12 gun hediye 5

Apple 2 Ocak’ta satışa sunulmak üzere özel bazı hediye paketleri hazırlıyor ve bunları 36.000 yen ($345) yani yaklaşık 700 TL civarında bir fiyata satışa sunuyor. İşin ilginç kısmı, bu paketlerin içerisinde tam olarak ne olduğunu açana kadar kimse bilmiyor.

Sihirli elma 12 gun hediye 6

Genelde içinde iPod’lar, kulaklıklar, tişörtler, hediye kartları ve çeşitli aksesuarlar yer alan bu paketlerin içerisindekilerin fiyatları, paketin fiyatını zaten geçiyor. Ancak işin hoş kısmı, birkaç şanslı paketin içerisinden de iPad, MacBook Air gibi sürprizler de çıkabiliyor.

Elbette paketi satın aldıktan sonra bozuk bir ürün olmadığı sürece geri iade mümkün olmuyor. 🙂

Sihirli elma 12 gun hediye 7

Oldukça sınırlı sayıda hazırlanan bu paketler için tahmin edebileceğiniz gibi insanlar 2 Ocak’ta erken saatlerde sıraya giriyorlar ve kısa süre içerisinde paketler tükeniyor. 🙂

Türkiye’de böyle bir paket hazırlanmış olsaydı siz alır mıydınız? İçerisinde ne olsun isterdiniz? 🙂

Sihirli elma 12 gun hediye 8

NOT: Google’da “apple lucky bag” diye Google’da arama yapıldığında bir çok resim bulmak mümkün, ben de birkaç tanesini örnek olması açısından paylaştım.

Sihirli elma 12 gun hediye 9


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. Bence TR’de de olmalı, içinde ne olsun isterdim? iPhone olan bir kişinin iPod istemesi saçma olur 🙂 Mac’i olan biri ancak yeni bir MacAir ister veya ek olarak iPad olabilir, Air serisi, Apple TV olabilir artık Steve Amcanın çuvalından ne çıkarsa 🙂 750 TL’yi de 500’e çekse diyeceğim ama Türkler yapıyorsa paketi, Bilkom vs ancak sticker koyar içerisine :))

  2. Ne çıkacağı fark etmez, çok heyecanlı ve eğlenceli olurdu, yılbaşı çekilişi gibi. Umarım ileride Türkiye’de de uygulanır. Arkadaş grubu olarak 5-10 tane alır heyecanla hediyeleri beklerdik. Sonra değiş tokuş, olanlar olmayana versin, keyifli…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz