Ana Sayfa Haberler Apple’dan Beats için sıcak karşılama: Aileye hoş geldiniz.

Apple’dan Beats için sıcak karşılama: Aileye hoş geldiniz.

2

Beklenen açıklama sonunda geldi ve Beats resmen Apple’a katılmış oldu. Hem Apple, hem de Beats kendi web sitelerinde ve Twitter hesaplarında yayınlandıkları hoş duyurular ile bu ortaklığı resmen doğrulamış oldular.

Sihirli elma apple beats merhaba 1a

Apple.com’daki özel bir sayfa ile “aileye hoş geldin” mesajını paylaşan Apple, birkaç kelimeyle de heyecanını paylaşmış.

Sihirli elma apple beats merhaba 2

Benzer şekilde Beats de kendi ana sayfasında da Apple ailesine katıldıklarını anlatıyor.

Sihirli elma apple beats merhaba 3

Ayrıca dün Tim Cook da Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunarak “Jimmy, Dre, Luke, Ian ve tüm Beats ailesine” seslenmiş.

Benzer bir şekilde Beats’in kendi Twitter hesabından paylaşılan bir video ile, hem de Siri ve BeatsPills karakterlerini konuşturarak Dr.Dre’nin sadece davetiye ile girilebilecek bir parti yaptığını anlatıyor ve hoş bir şekilde bu satın almayı duyuruyor. 🙂

Güncelleme: BeatsByDre Twitter hesabından paylaşılan tweet az önce silindi. Sebebini henüz bilemiyoruz. Ancak yeni bir gelişme olduğunda paylaşacağız. Videoya yine de aşağıdan göz atabilirsiniz.
[youtube id=”cK4MYERlCS0″]

Apple’ın bu satın alma ile neleri hedeflediğini az çok tahmin etmek mümkün. Özellikle de Beats markası, markayı yaratanlar ve güçlü bir müzik servisi ilk akla gelen 3 önemli konu. Sizin beklentiniz nedir? Apple ve Beats’in gelecekte neler yapacağını tahmin ediyorsunuz?

Güncelleme:

Apple’ın Online Store’unda artık Beats için özel bir sayfa da yaratıldı. 🙂 Henüz sadece ABD’deki online mağazada yer alan bu sayfa, bakalım Türkiye’de ne zaman açılacak?

sihirli-elma-apple-beats-merhaba-5


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

    • Apple ürünlerindeki ses kalitesi her zaman en iyisiydi. önemli olan doğru kulaklığı seçmekti. Bende Beat by Dre. Pro modeli var ve elde edebildiğim en üst düzey ses ve true bass sadece Apple cihazlarında var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz