Ana Sayfa Haberler Apple Watch videoları

Apple Watch videoları

5

Özel etkinlikle birlikte Apple bir çok video paylaştı. Bu yazıda Apple’ın akıllı saati Watch ile ilgili olan 3 videoyu bulabilirsiniz.

Introducing Apple Watch

[youtube id=”y-waTi8BPdk”]

Apple Watch – Reveal

[youtube id=”gCluaJe3lb4″]

Apple Watch – Health and Fitness

[youtube id=”CPpMeRCG1WQ”]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. sihirlielma. com olarak bir südeden beri o kadar az haber/yazı paylaşıyorsunuz ki; artık sitenizi takip etme ihtiyacı duymamaya başladım. Üstelik Keynote yazısında olduğu gibi verdiğiniz sözleri tutmamaya başladınız, yazının ikinci bölümü aylardır yok. Gerçekten üzüntü duyduğum için yazıyorum bunları, umarım durumu değiştirirsiniz.

    • Bülent Bey Merhabalar,
      Yazıların sıklığının azaldığı konusunda haklısınız. Ne yazık ki özellikle yaz aylarında oturup farklı uygulamaları deneyimleyip paylaşma sıklığım azalıyor. Ben de “paylaşmış olmak için” bir şeyler paylaşmak istemiyorum. Böyle olunca da yazmam gereken yazılar birikiyor ne yazık ki. 🙁

      Keynote’un ikinci yazısı hala “yapılacaklar” listemde yer alıyor inanın. Ancak sizin bu yorumunuzu görünce gerçekten çok üzüldüm ve kendime kızdım. Söylediğiniz gibi verdiğim sözlerin arkasında duramamış olmayı hiç istemiyorum.

      Yorumunuz için çok teşekkür ediyor, ve kendi adıma almam gereken mesajı aldığımı paylaşmak istiyorum. 🙂

      Tekrar teşekkürler, selamlar.
      Goktug

      • Cevabınız ve olgun tavrınız için ben teşekkür ederim. Yeni yazılarınızı merakla bekliyorum. Mac dünyasında siteniz benim ilk göz ağrım, bildiğim bir çok şeyi sizin paylaşımlarınızla öğrendim, bunun böyle devam etmesini diliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz