Ana Sayfa Ürünler iPad Air 2 Reklamı: Change

iPad Air 2 Reklamı: Change

1

iPad Air 2 için yeni bir reklam daha yayınlandı. Bu reklamda Apple tıpkı 1998’deki “Think Different” reklamındakine benzer bir yöntem izliyor, ve iPad’in insanların hayatlarında neleri değiştirdiğine, neleri yapmalarına imkan sunduğunu anlatıyor.

sihirli-elma-ipad-air-2-change

1 dakikalık bu reklamı izlerken heyecan duymamak, yapılanlara hayran olmamak ve açıkçası gaza gelmemek pek mümkün değil. Reklamı izledikten sonra sadece iPad değil, elimdeki tüm Apple ürünleriyle yeni veya daha yaratıcı bir şeyler yapmak istedim diyebilirim… 🙂

[youtube id = “ROZhrRm88ms”]

Change is in the Air. From the studio to the classroom, the field to the garage, iPad Air 2 is helping people discover new and better ways to do the things they love. Imagine what you’ll do with it.

Havada değişim rüzgarları esiyor. Stüdyodan sınıfa, sahadan garaja, iPad Air 2 insanların sevdikleri yapmaları için yeni ve daha iyi yollar bulmalarına yardımcı oluyor. Onunla ne yapacağınızı siz hayal edin.

Siz iPad’inizi hangi özel işleriniz, uğraşlarınız veya yaratıcı işlerinizde kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Ben, Iphone ve Ipad tabletimle neler yapmıyorum ki!…

    -Kendi Müziklerimi burada aranje ediyorum. (Dizi müzikleri yapıyorum. Kayıtlarımı ipad ile yapıp gönderiyorum, şaşırıyorlar)
    -İphone ile video çekip, Ipad ile de Kendi videolarımı yapıyorum…
    -Video indiriyorum (özel programlar ile, normalde video inmeyen platformlardan video indirip kullanıyorum)
    -Nota yazım programları ile nota yazıyorum ve gönderiyorum.
    -Sahnede müzik programları ile efektlerden yararlanıyorum.

    Ve tüm bunları profesyonel kalitede yapıyorum. Apple, çok kaliteli cihazlar üretiyor, Ios’da profesyonel programlar var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz