Ana Sayfa Videolar iPad ile Her Şey Değişiyor: Apple’dan iPad için yeni reklam!

iPad ile Her Şey Değişiyor: Apple’dan iPad için yeni reklam!

2

Bu dönemin yıldızı Apple Watch olsa da, iPad satışları düşmeye devam etse de, Tim Cook’un çeyrek sonuçlarında söylediği gibi Apple, iPad’den vazgeçmiş değil. Yeni bir kampanya ve yeni reklamlarla iPad’in gücünü farklı bir şekilde göstermeye devam ediyor Apple.

2013 ve 2014’te Life on iPad, Your Verse, Start something new temalı kampanyalarla iPad’i one çıkartan Apple, şimdi de “iPad ile Her Şey Değişyor” kampanyasını başlatıyor.

sihirli-elma-everything-changes-with-ipad-1

Apple’ın ABD’deki sayfasında yer alan kampanyadaki 5 ana başlıkta, iPad’in farklı kullanım alanlarına yer veriliyor:

  • iPad ile yemek yapmak (Cooking with iPad)
  • iPad ile öğrenmek (Learning with iPad)
  • Küçük işletmeler için iPad (Small Business with iPad)
  • iPad ile Yolculuk Yapmak (Traveling with iPad)
  • iPad ile Dekorasyon Yapmak (Redecorating with iPad)

sihirli-elma-everything-changes-with-ipad-2

Her başlığın altında farklı uygulamalarla iPad’i nasıl kullanabileceğimize yer veriliyor ve bunlar örneklerle açıklanıyor. 

sihirli-elma-everything-changes-with-ipad-3

Açıkçası her başlık altında tanıtılan uygulamalar ve kullanım alanları gerçekten ilginç, ve her ne kadar “sanki pek bana hitap etmiyor bunlar” gibi düşündürse de, biraz merak edip uygulamaları incelediğimde benim de “ya ne kadar ilginç, bi indireyim şunu” dediğim uygulamalar buldum diyebilirim. 🙂

sihirli-elma-everything-changes-with-ipad-4

Henüz Apple’ın Türkiye sayfası güncellenmese de, tahminimce gelecek hafta içerisinde Türkçe olarak da bu sayfalar Apple.com/tr adresinden erişilebilir olacak.

Tahmin edebileceğiniz gibi Apple bir de güzel reklam filmi hazırlamış. Tüm bu uygulamaların günlük hayattaki kullanımlarını içeren reklam filmine de aşağıdan göz atabilirsiniz.

[youtube id=”SgxsmJollqA”]

Bu kullanımları görünce açıkçası benim içim kıpır kıpır oluyor. Kendi kendime “ben neden iPad’i böyle kullanmıyorum? Ben neden kendim için, keyifli anlar için, işimi geliştirmek için iPad’i bu kadar etkin şekilde kullanamayayım ki?” diye düşünüyorum. Sanırım hala MacBook’tan vazgeçmek, ya da günlük koşuşturma içerisinde bilgisayardan kopmak zor geliyor hala. 🙂

Siz iPad’i en çok ne için kullanıyorsunuz? Reklamdaki gibi farklı işler için, değişik zamanlarda kullanıyor musunuz? Beğendiğiniz uygulamalar hangileri? Yorumlarınızı bekliyorum.

sihirli-elma-everything-changes-with-ipad-hero


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz