Ana Sayfa Haberler Apple Watch, 31 Temmuz’da Türkiye’de!

Apple Watch, 31 Temmuz’da Türkiye’de!

6

Beklediğimiz gün sonunda geldi, Apple Watch 31 Temmuz’da Türkiye’de satışa sunuluyor! Apple’ın kendi web sayfasında “Beklenen saat geliyor” başlığıyla duyurduğu Watch, sabah 07:01’den itibaren satın alınabiliyor olacak.

sihirli-elma-apple-watch-turkiye-hero

Watch Türkiye’de!

Apple’ın Mart ayında ABD’de satışa sunduğu Watch, biraz gecikmeli de olsa sonunda Türkiye’de satışa sunuluyor. Apple’ın ilginç bir şekilde sabah 07:01’de satışın başlayacağını açıkladı Watch için henüz ön siparişler başlamış değil. Sepete de ekleyemiyoruz.

sihirli-elma-apple-watch-turkiye-2

Apple Watch Fiyatları

ABD’de Sport modeli “$349 + vergi” olarak satışa sunulan ve en pahalı olan Edition modeli $17.000’ı bulan Watch, Türkiye’de ise aşağıdaki fiyatlardan satıla sunuluyor:

  • Apple Watch Sport: 1.249TL – 1.399TL (Detaylar için tıklayın)
  • Apple Watch: 1.999TL – 3.899TL (Detaylar için tıklayın)
  • Apple Watch Edition: 34.000TL – 56.000TL (Detaylar için tıklayın)

sihirli-elma-apple-watch-turkiye-4

Rehberli Tur Videoları

Ayrıca Apple’ın Watch kullanımına ilişkin hazırladığı “Rehberli Tur Videoları” da Türkçe olarak yayınlandı. Bu videolara da mutlaka göz atmanızı öneriyorum.

sihirli-elma-apple-watch-turkiye-3

Apple Watch’un tüm modellerini tek bir sayfada kolayca incelemek için şuraya da göz atabilirsiniz: http://www.apple.com/tr/watch/gallery/

Hayırlı olsun diyelim… Kimler Apple Watch alacak? 🙂 Hangi modeli düşünüyorsunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

  1. 1 ay once apple watch çelik kasa 42 mm modelini amerikadan aldım.Çok büyük beklentiler içersinde olmayın derim evet bazı kolaylıkları yok değil açıkcası ben motorsiklet kullandığım için sürüş sırasında büyük rahatlık sağlıyor saatin ebatlarını biraz daha büyük tutsaymış apple çok iyi olurdu mesela 48mm yada 50 mm gibi,kolunuzda bir saat varken o saatin şarzının bitmesini kimse istemez heleki farklı bir şarz ünitesi kullanıyorsan saatin içine şarz bitince devreye giren bir pil sıkıştırsa ve boyutlarınıda yazdığım gibi ölçeklendirseymiş tadından yenmezmiş bu arada alacak arkadaşlar satın almadan kılıf tedarik etsin derim ben spigen kılıf satın aldım çelik modelinde zamanla kılcak çizikler oluşma tehlikesi var bu genel kanım bu kadar yüksek meblağı hak etmemesine rağmen satın alınırmı diye sorarsanız bu sorunun cevabını vermekte zorlanırım.

  2. Bence bu saatleri gelişimi açısından ilk çıkanı almak çok mantıklı değil, ikinci versiyonu almak çok daha ehven gibime geliyor. Alacak olursam bundan sonraki versiyonu alırım.

  3. Türkiye ciddi kol saati kültürü olan bir ülke. sanırım epey ilgi çekecektir, özellikle motor/bisiklet kullananlar, sahilde koşanlar ve gym havaatarları arasında hemen tutulur. tabi 2699 + 1249 = 3948 tl az para değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz