Ana Sayfa TV Apple’dan yeni Watch reklamları

Apple’dan yeni Watch reklamları

0

Apple Watch bu hafta cuma günü Türkiye ile birlikte 2 yeni ülkede daha satılmaya başlanacak. Her geçen ay daha fazla ülkede satışa çıkmasına paralel olarak, Apple da bu sırada da Watch’u daha iyi anlatmaya ve kendinden bahsettirmeye devam etmeye çalışıyor.

sihirli-elma-apple-yeni-watch-reklam-hero

Geçtiğimiz hafta fırsat bulup yayınlayamadığım 4 reklam filmine, ve dün yayınlanan 3 yeni tanıtın videosuna da bu yazıda yer vererek ben de Türkiye’deki Watch gündemini sıcak tutmaya çalışacağım bu hafta… 🙂

İşin ilginç kısmı, son yayınlanan 3 reklamın sadece 15 saniye olması ve yepyeni bir konsept ile karşımıza çıkması. Watch etrafında yer alan uygulama ikonları, hareketli bir müzik eşliğinde önce Watch içinden çıkıp ekrana dağılıyor. Sonrasında ise birkaç tanesi tek tek ekranda görünürken uygulama ikonları büyüyor. Son olarak ise tüm uygulamalar Watch’a geri dönüyor.

Ve kapanışta da “Apps at a tap” (Bir dokunuşta uygulamalar olarak çevirmeye çalıştım) sloganıyla kısacık reklam bitiyor.

Goals

Closer

Beijing

Berlin

Travel Apps

Fitness Apps

Music Apps


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz