Ana Sayfa TV Apple, Watch için 6 yeni reklam yayınladı

Apple, Watch için 6 yeni reklam yayınladı

3

Apple, waatchOS 2’nin yayınlanmasının ardından Watch özelliklerine dikkat çekecek 6 yeni reklam filmi yayınladı. Bu reklamlar alıştıklarımızdan da kısa ve sadece 15 saniye sürüyor…

Her reklam tek bir Watch özelliğine değiniyor, ve tıpkı Watch kullanır gibi kısacık sürüyor. Reklamlarda parlak bir arkaplanda insanları bu özellikleri kullanırken görüyoruz.

sihirli-elma-apple-watch-reklam-hero

Değinilen özellikler ise sesli mesaj, kalp atışlarını paylaşma, spor, navigasyon, mesajlaşma ve Apple Pay üzerine.

Reklamlara aşağıdan göz atabilirsiniz:

Sing:

Train:

Cycle:

Ride:

Date:

Sprinkle:


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Toplu yerlerde bir çok kişinin farkında olmadan, cebinden/çantasından telefon çıkarıp sık sık kontrol ettiklerini görmüşsünüzdür. Muhtemelen siz de yapıyorsunuzdur. Özellikle de bir arama/mesaj bekliyorsanız. AppleWatch bunu büyük oranda azaltıyor. Hatta tamamen önlüyor. Gerçekten de bir çok bildirimi kaçırmanızı engelliyor.

  2. Ben (tabii bu benim kendi düşüncem) akıllı saatleri gereksiz buluyorum. Radyasyon kaynağı bir şeyi tüm gün kolda taşımak saçma geliyor bana. Telefon, bilgisayarda radyasyon yayıyor ama o tüm gün vücudumuza temas etmiyor. Ayrıca çok hayat kolaylaştıracağını zannetmiyorum, aksine şarj işi yorucu, bir de saati şarj etmek gerekecek. Bence 4-6 ayda bir pilini değiştirmek, 2-3 günde bir şarj etmekten daha kolay. Zaten iPhone varken özelliklerinin de çok lüzumlu olduğunu sanmıyorum doğrusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz