Ana Sayfa MacOS Seçtiğiniz 10 Mac uygulaması sadece $20

Seçtiğiniz 10 Mac uygulaması sadece $20

19

10 farklı Mac uygulamasını sadece $20’a alabileceğimiz yeni bir paket var. Hem de 30 farklı Mac uygulaması arasından sadece kendi istediğimiz 10 tanesini seçebiliyoruz. Eğer yeni Mac uygulamalarıyla tanışmak istiyor veya ihtiyaçlarınıza uygun bir uygulama olup olmadığını merak ediyorsanız detaylara göz atabilirsiniz. 🙂

Mac uygulamasi paketi app hero

30 uygulama içinden seçeceğiniz 10 uygulama sadece $20

BundleHunt’ın sunduğu bu paket, 30 farklı Mac uygulaması arasından seçim yaparak, 10 tanesini $19.99’a alabilmemizi sağlıyor.

30 uygulamanın olduğu listede fiyatlar tek tek bakıldığında $9 – $149 arasında değişiyor… Yani seçeceğimiz paketin toplam tutarı çok yüksek olmasına rağmen sadece $20’a alabiliyoruz.

Mac uygulamasi paketi app 1

30 uygulamanın listesi ise şöyle:

  1. ForkLift
  2. Pixa
  3. RapidWeaver
  4. Flux V
  5. JumpDesktop
  6. Typed
  7. Boom 2
  8. Emulsion
  9. Disk Drill Pro
  10. Deep Dreamer
  11. Scrutiny
  12. Mac Data Recovery Guru
  13. Alternote
  14. EverMail
  15. NetSpot Pro
  16. Mariner Write
  17. TG Pro
  18. Mac Backup Guru
  19. Delibar
  20. Secret Folder Pro
  21. iResizer
  22. Folders Synchronizer
  23. Disk Sensei
  24. Downie
  25. iDatabase
  26. PageMeUp
  27. Stock + Pro 3
  28. Graffiti
  29. Print Selection
  30. CargoLifter
Mac uygulamasi paketi app 5

Hangi uygulamaları seçmeliyim?

Bu sorunun yanıtı elbette herkes için farklı. Herkes kendi ihtiyaçlarına ve önceliklerine göre bir paket seçimi yapıyor. Bence bu paketin en güzel yanı da bu. Standart bir paket yerine, 30 farklı uygulama içerisinden seçim yapmak güzel.

Her uygulamayı tek tek inceleyip değerlendiremesem de, en azından kendi yaptığım seçimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben aşağıdaki 10 uygulamayı seçtim:

  1. Forklift: FTP, SFTP, SSH vb. dosya yönetimi uygulaması
  2. Graffiti: E-Posta imzası yaratmak için
  3. Focused: Markdown kullanarak kolay ve pratik yazı yazmak için
  4. Deep Dreamer: Google’ın Deep Dream motoruyla resim ve video işleme uygulaması
  5. Mac Data Recovery Guru: Veri kurtarma uygulaması
  6. NetSpot Pro: Wi-Fi ağ bilgileri toplama, düzenleme ve analiz etme uygulaması
  7. Boom 2: 11-inç MacBook Air’imin hoparlörlerinden daha fazla ses çıkmasını sağlıyor 🙂
  8. Secret Folder Pro: Mac içerisinde gizli klasörler yaratabilmenin yolu
  9. Print Selection: Sadece seçtiğimiz bir alanı yazdırmaya imkan tanıyan uygulama
  10. Downie: YouTube, Vimeo vb. 900’den fazla siteden video indirmenin kolay yolu

Mac uygulamasi paketi app 2

Benim seçtiğim paketteki uygulamaları tek tek satın almak istediğimde $388 tutuyor. Ancak bu paket sayesinde $20’a alabiliyorum. 🙂 Hiç fena değil…

Pakete neleri kapsıyor?

Peki $20 verip seçtiğimiz 10 uygulamayı alıyoruz, ama hangi kapsamda alıyoruz?

Uygulamaların son sürümlerinin tam halini alıyoruz. Yani süreli bir kullanım vs yok. Tüm lisansları tek bir PDF halinde indirebiliyor ve saklayabiliyoruz.

Her uygulamanın kaç lisans ile geldiği veya kaç farklı Mac’e yüklenebileceği web sayfasındaki uygulama ikonuna tıklandığında açılan pencere içerisinde yazıyor. Örneğin Forklift uygulamasını tüm Mac’lerimize yükleyebiliyorken, NetSpot Pro uygulamasının lisansı sadece tek bir Mac için geçerli. Bu yüzden satın almadan önce ihtiyaçlarımıza göre kontrol etmekte fayda var.

Mac uygulamasi paketi app 3

Ancak satılan paketin hiç bir şekilde para iadesi yok. Yani almadan önce iyi düşünmemiz lazım, aksi halde paramızı iade etmiyorlar.

Değerlendirme

Uzun zamandır böyle bir uygulama paketi paylaşamıyordum. Sizlerden de haklı olarak eleştiriler alıyordum. 🙂 Her zaman olduğu gibi sizin yorumlarınız ve paylaştıklarınız, benim Sihirli Elma’da neler paylaşacağıma yön veriyor. Deneyimlerimi, merakımı, yorumlarımı, bulduğum ilginç şeyleri ve farklı ipuçlarını paylaşmaya devam edeceğim… 🙂

Ayrıca yine yorumlarınızı bekliyorum: Bu uygulama paketi sizin ilginizi çekti mi? Hangi uygulamaları almayı düşünüyorsunuz, ya da aldınız? Şimdiden çok teşekkürler…

Uygulamalara ve paket detaylarına göz atmak için buraya veya herhangi bir resim üzerine tıklayabilirsiniz.

Mac uygulamasi paketi app 4


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


19 Yorumlar

  1. Biliyorum tek tek zor olur ama bari seçtiğiniz uygulamaların ne işe yaradığını tek cümle ile açıklama şansınız olsa… Malum İngilizcemiz pek yeterli değil. ?

  2. Aldığım uygulamaları aşağıya yazdım.. Bilgilendirme için teşekkür ederim.. Sizden bir isteğim var ayrıca, -ister bir rica ister bir tavsiye olarak alın- bloğunuzda hafta iki kez uygulama ya da mac ipucu paylaşmanızı istiyorum..

    Çünkü Türkçe de daha iyi bir site ya da blog yok, ipuçları ve uygulama kullanımı ya da tanıtımı paylaşan.. Bu konuda en iyisiniz ve maalesef içerik girişi azalmaya başladı.. Biliyorum ki bu işi hobi olarak yapıyorsunuz ve bir yerde iyilik yapıyorsunuz.. Ancak bu işi bu kadar iyi yapınca biraz da sorumluluğunuz oldu bu, çünkü birçok insan sizin sayenizde Mac aldı..

    Eskiden Mustafa beyle yaptığınız videolar da çok güzeldi.. Ama sanırım hem onun hem de sizin işleriniz artık bu kadar zaman ayırmanıza müsaade etmiyor.. Ama yine de fark yaratmaya devam edebilirsiniz..

    Tekrar teşekkür ederim bugüne kadar yaptıklarınız için..

    Emulsion
    Downie
    Publisher Plus
    Graffiti
    Secret Folder Pro
    Mac Data Recovery Guru
    Deep Dreamer
    NetSpot Pro
    Boom
    Focused

  3. Göktuğ bey, mac’im için çift resim ve/veya aynı resimleri bulabilen, bildiğiniz bir program var mı?

    Ayrıca paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

  4. Merhaba 10 adet program aldım lakin bazıları şifre soruyor açınca ne yapmam gerekli şifre olarak? Teşekkürler sitenizi takip ediyorum sürekli.

  5. daha önce bu tarz bir paylaşım yapınca programları ayrıntılı bir şekilde açıklıyordunuz. Yine yapsanız gayet güzel olur.

  6. Göktuğ bey ve Diğer arkadaşlar Merhaba,

    Bahsettiğiniz gibi internet siteden ödeme yapıp dosyaları aldım indirdim. Ama su ana kadar kurmaya çalışmadım.

    Sıkıntı şu; ekstremi incelediğimde harcamadığım bi alışveriş gördüm. Bankayı az evvel aradım ve edindiğim bilgiye göre sitede yapmış olduğunuz alışveriş başta onay verilmiş sonra karşı taraftan iptal edilmiş. Onay dışı kalmış. 3 gün sonrada farklı bi alışveriş yapılmış gerçekleşmiş. (yurt dışından) Şu anda kartımı iptal ettirip konuyla ilgili bankaya dilekçe yazmam gerektiğini söylüyorlar. İnş. problemi çözebilirim.

    Sizlerinde ekstrelerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim. İyi günler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz