Ana Sayfa Apple Apple TV için Apple Events uygulaması yayınlandı

Apple TV için Apple Events uygulaması yayınlandı

2

21 Mart’taki özel etkinlik öncesinde 4. nesil Apple TV’ler için “Apple Events” adında özel bir uygulama yayınlandı. App Store’dan ulaşılıp indirilebilen bu uygulama sayesinde etkinlikleri yeni Apple TV üzerinden de izlemek mümkün olacak.

sihirli-elma-apple-tv-events-app-1.jpg

Yeni Apple TV ve Apple Events

2. ve 3. nesil Apple TV’lerde zaten yüklü olan bu uygulama, 4.nesil Apple TV’lerde bir App Store olduğu için bizim yüklememizi gerektiriyor.

sihirli-elma-apple-tv-events-app-2.jpg

Ücretsiz olarak yükleyebildiğimiz bu uygulama aslında bir önceki model Apple TV’lerden alışık olduğumuz uygulamadan pek de farklı değil.

sihirli-elma-apple-tv-events-app-3.jpg

Yine içerisinde önceki etkinlikleri görebiliyor, dilersek eski etkinliklere göz atabiliyoruz.

Ancak elbette en önemli konu, bir sonraki özel Apple etkinliğini de burada görebiliyor olmamız.

sihirli-elma-apple-tv-events-app-4.jpg

Yeni 4-inç ekrana sahip bir iPhone’un tanıtılacağı (adının iPhone SE olması bekleniyor) etkinlik 21 Mart saat 19:00’da. Takviminize eklemeyi unutmayın… 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Siri’nin halen aktif olmamasını kafam almıyor. Tüm apple platformlarında kullanılabilinen bişe neden yeni nesil apple tvde olmaz ki.

  2. Merhaba benim Apple TV (Ağustos 2013 almıştım) Apple Event uygulama olarak yok olmuş. Fabrika ayarlarına döndürüp güncelleme yaptım. Yine görünmüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz