Ana Sayfa Haberler 9.7 inç iPad Pro sahipleri cihazlarını iOS 9.3.2’ye güncellemesin!

9.7 inç iPad Pro sahipleri cihazlarını iOS 9.3.2’ye güncellemesin!

0

Geçtiğimiz gün yayınlanan iOS 9.3.2 güncellemesi daha önce de paylaştığımız gibi bazı 9.7 inç iPad Pro sahiplerinde sorunlara sebep olabiliyor ve cihazı kullanılamaz hale getirebiliyor.

sihirli-elma-ios-932-ipad-pro-4a

“Error 56” olarak karşımıza çıkan bu problem az sayıda iPad sahibinin başına gelse de, Apple bu sorunun farkına varmış ve  9.7 inç iPad Pro sahipleri için güncellemeyi geri çekmiş durumda.

Apple bu sorunu çözmek ve sorunsuz bir iOS 9.3.2 sürümü için çalışıyor, muhtemelen de gelecek hafta içerisinde yayınlamış olacak.

sihirli-elma-ios-932-ipad-pro-2a

Apple’dan yapılan resmi açıklama şöyle:

İngilizce: “We’re working on a fix for an issue impacting a small number of iPad units that are receiving an error when trying to update the software. We’ll issue an update as quickly as possible.”

Türkçe: “Yazılımı yüklemeye çalışırken hata alan az sayıdaki iPad cihazlarını etkileyen bu konuyu çözmek için çalışıyoruz. En kısa zamanda bir güncelleme yayınlayacağız.”

sihirli-elma-ios-932-ipad-pro-3

Bu durumdan etkilenen iPad Pro’larda “Error 56” mesajı görünüyor ve cihaz bu hata erkanını geçemiyor. Apple’ın yardım sayfasında bu mesaj bir “donanım sorunu” olarak geçiyor.

Eğer sorundan etkilenen bir cihaza sahipseniz Apple’ın yardım sayfasına göz atarak cihazı iTunes’a bağlayarak geri yükleme işlemi yapabilir veya bir Apple Store’a giderek Genius Bar’dan yardım alabilirsiniz.

Eğer 9.7 inç bir iPad Pro sahibiyseniz, iOS 9.3.2 güncellemesini şu anda yüklememenizi öneriyoruz.

sihirli-elma-ios-932-ipad-pro-1


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz