Ana Sayfa iOS Tüm iWork Uygulamaları Güncellendi: Keynote, Numbers, Pages

Tüm iWork Uygulamaları Güncellendi: Keynote, Numbers, Pages

1

iOS 10 ile birlikte Apple, iOS’teki iWork uygulamalarını da güncelledi. Böylece Keynote, Numbers ve Pages uygulamaları en yeni özelliklere ve 7 Eylül’deki sunumda anlatılan eşzamanlı çalışma (real-time collaboration) özelliğine kavuşmuş oldu.

iwork-update-1.jpg

Keynote, Numbers ve Pages

Tüm iWork uygulamalarını güncelleyen Apple, böylece bu uygulamaları hem geliştirdi, hem de yeni özellikler ekleyerek daha da kullanılabilir hale getirdi.

Açıkçası ben her geçen gün biraz daha fazla dokümanımı iWork uygulamalarına ve iCloud’a taşımaya başladım. Böylece hem bu dokümanları kolayca istediğim yerde ve istediğim cihazda düzenleyebiliyorum, hem de her zaman elimin altında olabiliyorlar.

iwork-update-2.png

Ayrıca Apple, iWork uygulamalarına ek olarak Apple TV Remote ve GarageBand uygulamalarını da güncelledi.

Mac için iWork güncellemesi gelecek hafta geliyor

iOS 10 yayınlanmasına rağmen Apple macOS Sierra güncellemesini henüz yayınlamadı. 20 Eylül’de yayınlanacak olan macOS Sierra ile birlikte, Mac için iWork uygulamaları da güncellecek.

iwork-update-3.jpg


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Mac ime format attim ve IWORK uygulamalarimi kaybettim su anda da ucretli gorunuyor appstoreda. Ne tavsiye edersiniz? Nasil tekrardan yukleyebilirim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz