Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Watch Series 2 – Go Time

Apple Watch Series 2 – Go Time

6

Apple Watch’un artık neredeyse tamamen spor ve sağlıklı hayat olduğu artık çok net. Apple da yeni tanıttığı Watch Series 2 için tam olarak bunun altını çizen bir reklam filmi hazırlamış.

watch-series-2.jpg

Sporla ilgili bir çok konuya değinen video, aynı zamanda Watch Series 2 veya watchOS 3’ün yeni özelliklerini de kısa kısa gösteriyor.

Apple Watch Series 2 – Go Time:


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

  1. Göktuğ bey Merhabalar,

    İlk nesil watch için beklentinizin altında kaldığını belirtmiştiniz, series 2 için düşünceniz nedir? İkinci olarak Apple Watch Sport modelini kullandığınızı hatırlıyorum. Saatin ekranı ve alüminyum kasanın çizilmelerle arası nasıl acaba? metal kasalı watch modellerinde kısa sürede kılcal çizikler olduğu söyleniyor. Siz bu anlamda memnun musunuz kasa ve ekran kalitesinden? Peşin teşekkürlerimle..

    • Gün geçtikçe Watch’a ve kullanıma daha da alıştım diyebilirim. Beklentileri biraz daha düşük tutunca Watch’un faydaları daha çok ortaya çıkıyor sanırım :)) Son aylarda kolumdan hiç çıkartmıyorum diyebilirim.

      Çizilme vb. konularda canımı sıkacak bir şey yaşamadım açıkçası. Ancak iyi baktığımı da söylemeliyim.

      Series 2 içinse gün sayıyorum. Değerlendirmelerimi cihazı kullandıktan sonra çok geçmeden paylaşacağım Emre Bey.

      • Series 2 için yine alüminyum kasa mı almayı düşünüyorsunuz? İlk nesili watch’u yeterli olmadığını düşünerek almamış ikinci modeli beklemiştim. Yeni model için değerlendirmelerinizi merakla bekliyor olacağım. İlginiz için teşekkürler…

          • Seramik model açıkcası benim de dikkatimi çekmişti. Ancak seramik modelin diğer kayışlar ile pek uyumlu olmayacağını düşünüyorum. Bununla birlikte kısa sürede (yaklaşık 2 sene) güncellenecek bir ürün için fiyatını da pahalı buluyorum. İlginiz için tekrar teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz