Ana Sayfa Haberler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 14 Ekim’de Türkiye’de satışa çıkıyor!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 14 Ekim’de Türkiye’de satışa çıkıyor!

15

iPhone 7 sonunda Türkiye’de 14 Ekim’de satışa çıkıyor. 7 Eylül’de tanıtılan ve 16 Eylül’de ABD’de piyasaya çıkan iPhone 7 ve 7 Plus için Türkiye lansman tarihi resmi olarak paylaşıldı.

iphone-7-turkiye-2

Son birkaç senede ABD lansmanından çok kısa süre sonra Türkiye’de de piyasaya çıkan iPhone için, bu sene ne lansman sunumunda ne de sonrasında Türkiye için bir tarih paylaşılmamıştı.

İlk dalgada yoktuk, ikinci dalgada da yoktuk. Ama sonunda 14 Ekim’de, yani ABD lansmanından yaklaşık 1 ay sonra iPhone 7 ve 7 Plus Türkiye’de satışa çıkıyor.

iphone-7-turkiye-4

 

iPhone 7 ve 7 Plus Türkiye Fiyatları

Henüz fiyatlarla ilgili bir bilgi paylaşılmış değil, ancak iPhone 7’nin iPhone 6s’e yakın fiyatlarla çıkacağını tahmin ediyoruz.

Net fiyatlar paylaşıldığında bu yazıyı yeniden güncelleyeceğiz…

iphone-7-turkiye-3


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


15 Yorumlar

  1. 6s 128gb kullanıyorum. Sizce geçmeli miyim 7’ye Göktuğ bey. Sanırım sizde 6s kullanıyorsunuz. Siz geçecek misiniz? Geçmenizde en çok hangi yenilik etkili olacak?

  2. Ben iphone kullanmaya 4s le basladim ve sonrasinda 5 ve simdide 6 plus kullaniyorum. 4s ve 5 i amerikadan gelen Arkadaslar dan aldim simdi iphone 7 plusi da yine kismetse amerikadan gelen bir arkadas vasitasiyla alicam. 128 gb 2850 tl vergiler dahil. Buradaki fiyati muhtemelen 4200 filan olacak 128 gb olaninin. Yani bizde bu vergi sistemi oldukca ne yazik ki imkanim oldugu surece turkiyeden telefon almam.

    • Apple’ın fiyat politikasını eleştiriyorsunuz. Apple’ın yenilikçi bir firma olmadığını söylüyorsunuz. iPad’ın usb girişi yok falan diyorsunuz. Parmak izi kullanmam, gereksiz diyorsunuz. Note 7 süper diyorsunuz. Sonra türkiye cumhuriyetindeki vergilerden kaçmak için yurtdışından iphone getirtiyorsunuz. Note 7 ile uçağa almıyorlar artık ondan sanırım.

      • Applein fiyat politikasini filan elestirmiyorum yazdigimi tekrar okursaniz turkiyedeki vergilerden bahsediyorum yoksa applein fiyatinda bir annormallik yok kdv1 8 otv 25 trt payi 7 toplamda yuzde 50 vergi. Abd veya avrupada vergi kac? Yuzde 7 ila 20 arasi diyebiliriz. Soyledigim seylerde yanlis olan ne ki? Evet apple olani takip eden firma olmaya basladi. En son 3d touchtan sonra var mi bir yenilik yok. Batarya yeteli degil kasa ekran orani daha iyi olmali hizli sarj yok ve destegi yok 2k veya 4k ekran yok vs vs ben applea para oduyorum elbetteki elestiririm apple yapiyorsa o en iyidir diye kafami kuma gommeme fan boy luk yapmama gerek yok. Sizin icin sanirsa applein yaptigi hersey dort dortluk.! Vergiden kurtarmak icin yurt disinda cihaz getirmemde ne gibi bir gariplik var? Kimse parayi sokaktan toplamiyor sizin sokaga atacak paraniz varsa lafim yok ama benim sokaga atacak param yok kusura bakmayin. Evet parmaknizi kullanmam cunku pratik degil ayrica bu bir tercihtir siz istediginizi kullanabilirsiniz. Eger ios sistem note7 telefonda olsa o telefonun uzagina bile kimse yaklasamazdi. Ve tek patlayan note 7 degil. Daha iki gun once iphone 6plus patladi bir ogrencinin cebinde.

        • Bir ülkede yaşıyorsanız o ülkenin vergi şartlarına uymayı sokağa para atmak olarak görüyorsanız kötü bir noktadasınız. Umarım bu yanlış bulduğunuz sistemi değiştirmek için çaba sarfediyorsunuzdur.

          Yazınızdaki tutarsızlığı fark ettiğim için eski yorumlarınızdan bakarak sözlerinizi yazdım. Sadece bu yorumunuz değil.

          Apple zaman zaman çığır açıcı zaman zaman da sadece hayatı kolaylaştırıcı yenilikler gerçekleştiriyor. Diğer firmalarda güzel şeyler yapıyordur eminim. Örneğin samsungun 9 litrelik çamaşır makinası Türk aile yapısı için yıllar önce çığır açmıştı.

          • Yaşadığımız ülkedeki vergilendirme şeklinin bize sunulduğu halinin sorgusuz sualsiz evet doğrudur ve haklıdırlar diye kabul ediyorsanız siz bence kötü bir noktadasınız. padişahım çok yaşa demek benim anlayışımda yok.
            Evet apple zamanında çığır açan yenilikçilikte öncü olan bir firmaydı ama artık değil bu benim fikrimdir siz buna katılırsınız katılmazsınız veya diğer düşüncelerime katılırsınız katılmazsınız.
            Ben appleın beğendiğim yönlerini de söylemişimdir eski yorumlarımda appleı eleştirdiğim yönleride belirtmişimdir. zaten olması gerekende budur. siz apple dışındaki başka firmaları yok sayıyor olabilirsiniz ama gerçek öyle değil maalesef. siz körü körüne applecı olmaya devam edin itirazım yok ama birbirimize katılmak zorunda da değiliz zaten.

          • eyvallah sıkıntı yok.
            Airpods kanımca iphone 7den daha önemli bir yapıt. A serisi işlemciler ile Apple yılların intelinden daha verimli işlemciler üretiyor.
            Körü körüne diye bir şey yok ancak Apple’ın genel felsefesini iyi anlamak lazım, günlük shamesung apple karşılaştırmasından önce bu işlerin politik ve piskolojik bir savaş olduğunu düşünün ve büyük resmi görün isterim. Google’ın dün çıkarttığı pixel ürünü neredeyse birebir iphone olmak isteyen bir ürün. Adamların sunumunu izle kelimesi kelimesine aynı, slayt lar bile aynı. Bu adamlar ana akım medyada yaratıcı diye sunulurken, Apple’ın tüh kaka olmasına biz 1984den beri alışığız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz