Ana Sayfa Haberler Apple TV’ye 21 Nefis Video Şeklinde Ekran Koruyucu Geldi

Apple TV’ye 21 Nefis Video Şeklinde Ekran Koruyucu Geldi

9

4.nesil Apple TV’nin en sevdiğim özelliklerinden biri nefis ekran koruyuculara sahip olması. Apple’ın özel çekimler yaparak çeşitli şehir ve bölgelerin yukarıdan görünüşünü ekran koruyucu olarak kullanması çok hoş görüntüler çıkartıyor ortaya.

Geçtiğimiz sene sonuna doğru çıkan yeni Apple TV için Apple boş durmamış, ve 21 yeni ekran koruyucu videosu daha çekmiş. Ve birkaç gün önce de bunları yayınlamış oldu Apple.

sihirli-elma-apple-tv-ekran-koruyucu-1

Yeni eklenenlerin nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, aşağıdaki bağlantılara tıklayarak direkt olarak Apple’ın sunucularından bu ekran koruyuculara göz atabilirsiniz.

Çin:

Dubai:

Greenland:

Hong Kong:

Liwa (Birleşik Arap Emirlikleri):

Los Angeles (Amerika Birleşik Devletleri):

Apple TV’de bunları görmek için Ayarlar > Genel > Ekran Koruyucu > Yeni Videoları İndir seçeneğini işaretlememiz gerekiyor. Ancak her yeni videonun yaklaşık 350MB tuttuğunu düşünürsek, kota sıkıntısı yaşamamak adına dikkatli olmak gerekebilir. 🙂

Mac’te bunları ekran koyurucu olarak kullanabilir miyim?

Ayrıca bir arkadaş da üşenmemiş, oturmuş ve bunları Mac’te de ekran koruyucu olarak kullanmak için bir araç yazmış.

sihirli-elma-apple-tv-ekran-koruyucu-2

GitHub’daki sayfasında yer alan Aerial.zip adlı dosyayı indirip yükleyerek Mac’teki ekran koruyucuları arasına bu görüntüleri de yüklemek mümkün olabiliyor.

Ayrıca bu ekran koruyucu çalışırken videoyu kontrol edebiliyoruz! 🙂

  • Boşluk tuşu: Durdur/Oynat
  • J: Geri (6 defa basılarak hızlandırılabiliyor)
  • K: Durdur
  • L: İleri (6 defa basılarak hızlandırılabiliyor)
  • Sağ/Sol tuşları: Kare kare ilerlemek için

sihirli-elma-apple-tv-ekran-koruyucu-3


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


9 Yorumlar

  1. Gerçekten çok hoş olmuş. Özellikle istediğimiz şehirlerin görünmesi de ayrı bir güzel özellik. Paylaşım çok hoşuma gitti gerçekten de.

  2. Göktuğ bey uygulamayı denedim fakat canlı video gibi durmuyor bunlar oynamaya neredeyse 4 veya 5 dakika sonra başlıyor ve video çözünürlüğü çok düşük acaba benim macbook umda mı sorun var? Mid 2012 retina kullanıyorum Pro

  3. Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkürler;
    Çok güzel !!!
    Acaba mac de uygulamayı wallpaper olarak da kullanabilirmiyiz.
    Yani hareketli duvar kağıdı ?
    Teşekkürler.

  4. Tüm videoları indirdim, özellikle Dubai çok güzelmiş, paylaşım için teşekkürler 🙂 Bu videoları Macbook’ta ekran koruyucu olarak kullandığımızda internetten mi indiriyor her defasında, yoksa indirdiğim videoları mı oynatır?

  5. bu ekran koruyucular ilk geldiğinde (o zaman 3-4 şehir vardı yalnızca) video olarak indirip internetten yemeden kullanabiliyorduk, bunun linkleri de bu sitede vardı. bu haliyle googleda arayınca çıkıyor zaten direkt, anlamsız bir yazı olmuş bu nedenle ??

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz