Ana Sayfa Apple Apple, iBooks’a özel “A Song of Ice and Fire” Serisi için 3...

Apple, iBooks’a özel “A Song of Ice and Fire” Serisi için 3 Video Yayınladı

0

Game of Thrones hayranlarından mısınız? Apple, Game of Thrones kitabının yazarının diğer iki kitabı olan A Clash of Kings ve A Storm of Swords kitaplarına özel tanıtım videoları yayınladı.

Türkçe’de Buz ve Ateşin Şarkısı olarak geçen seri, Vikipedia’da şöyle tanımlanmış: Buz ve Ateşin Şarkısı, Amerikalı yazar George R. R. Martin’in halen devam etmekte olan epik fantezi türündeki roman serisinin adıdır.

19496-20042-161222-Martin-l

1996’da yayınlanan A Game of Thrones kitabının ardından 1998 ve 2000 senelerinde yayınladığı iki romana özel zenginleştirilmiş sürümlerine özel tanıtım videoları yayınlandı.

Her iki kitap da Eylül ayında iBooks Store’da “özel” olarak yayınlanmış. Aşağıdaki videonun son 30 saniyesinde iBooks’taki kitabın neden özel olduğuna değiniliyor.

A Game of Thrones: Enhanced Edition – The Life of the Imagination

Kitapların yazarı George R. R. Martin ile yapılan kısa söyleşiye de videolarda yer veren Apple, kitabın arkaplanından da biraz bahsediyor.

Meraklıları için çok ilgi çekeceğini düşündüğüm bu kitaplar sadece ABD’deki iBooks Store’dan alınabiliyor tahmin edebileceğiniz gibi…

a-song-of-ice-and-fire-1

Ülkemizde de iBooks’u görmeyi çok isterdim açıkçası. Ancak e-book kullanımı o kadar az ve yaygın değil ki, Apple’ın pazara girmek istememesine şaşmamak gerekiyor. 🙁

a-song-of-ice-and-fire-2

A Clash of Kings: Enhanced Edition – Hard Choices

A Storm of Swords: Enhanced Edition – Family Ties


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz