Ana Sayfa Haberler Facebook, Video odaklı Apple TV uygulamasını yayınladı

Facebook, Video odaklı Apple TV uygulamasını yayınladı

1

Facebook, dördüncü nesil Apple TV için video uygulamasını yayınladı. Şubat ayı başında böyle bir uygulamanın çıkacağına dair haberler çıkmıştı, ve aradan 1 ay geçmeden Facebook uygulamasını Apple TV için App Store’da yayınladı.

Uygulama sayesinde bir çok video içeriğe ulaşmak mümkün oluyor. Arkadaşlarımızın paylaştığı videolar, dünya genelindeki canlı yayınlar, izlediğimiz videolara göre önerilen farklı videolar vb…

Ayrıca, tarihçeye göz atarak daha önce izlediğimiz videolara da göz atabiliyoruz.

Ayrıca Facebook’un ABD’de ulusal Baseball ligi olan MLB’yi de yayınlamak için görüşmeler yaptığı söyleniyor. Yani bir anlamda ülkemizdeki LigTV gibi düşünebilirsiniz.

Facebook’un yeni Apple TV uygulaması App Store’da yer alıyor, ve indirilebiliyor. Ancak ben şu anda bir Apple TV’ye sahip olmadığım için ne yazık ki indirip deneyimleyemiyorum.

Bir çok farklı yoruma ve incelemeye göz attığımda henüz çoklu hesabı desteklemediğini öğrendim. Yani tek bir Facebook kullanıcısı kullanabiliyor anladığım kadarıyla. Bu da ne yazık ki kullanımı ciddi anlamda sınırlandıracak bir detay.

Ayrıca arkadaşlarımın beğendiği ya da paylaştığı videolar yerine daha özelleştirilmiş bir deneyim daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Elbette Facebook’un reklam ağını genişletmek için mükemmel bir fırsat, ve eminim deneyimi iyileştirdikçe reklamları da aralarda görmeye başlayacağız. 🙂

Siz uygulamayı indirdiniz mi, nasıl buldunuz? Eksikleri veya ilginç gelen yönleri neler?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Gün içinde kaydettiğiniz, sonra izlemek istediğimiz videoları izlemen ve eşe dosta göstermek anlamında güzel ancak live izlerken yorumlar bölümü telefondaki kadar iyi değil. Yorum yazılabiliyor mu bulamadım bile.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz