Ana Sayfa iOS Apple TV Remote, iPad desteği ve Şu an Oynatılan kontrolleri ile güncellendi

Apple TV Remote, iPad desteği ve Şu an Oynatılan kontrolleri ile güncellendi

0

İşletim sistemleri ve ofis uygulamalarının güncellemelerine ek olarak Apple TV Remote uygulaması da güncellendi. 1.1 sürümünü özel yapan şeyler iPad desteği ve “Şu an oynatılan” kontrollerinin eklenmiş olması.

hero.jpg

Daha önce sadece iPhone desteği ile sunulan Apple TV Remote, artık iPad’i de destekliyor. Yani Apple TV’nin kumandası yerine iPad’i de kullanabiliyor, hatta iPad’deki “split screen” sayesinde başka bir uygulama ile aynı anda yanyana çalıştırabiliyoruz.

tk1.png

iPad’de daha geniş alan olması sayesinde kontrolleri sağa veya sola da kaydırabiliyoruz.

Ayrıca eğer bir film, dizi veya başka bir şey oynatılıyorsa, ekranda bununla ilgili bir alan ve kontroller de beliriyor. Apple Music’tekine benzeyen ve “Şu An Oynatılan” olarak görünen kısım sadece kontrolleri içermiyor, aynı zamanda filmin veya tv şovunun farklı bölümlerini görebilmemizi sağlıyor.

tk2.png

Aslında böylece Apple, Apple TV’nin uzaktan kumandasının yapabileceklerinden daha fazlasını da yavaş yavaş bu uygulamaya eklemeye başladı diyebiliriz.

tk3.png


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz