Ana Sayfa iOS Pages, Numbers ve Keynote Güncellendi, Touch ID Desteği Geldi

Pages, Numbers ve Keynote Güncellendi, Touch ID Desteği Geldi

6

macOS 10.12.4 ve iOS 10.3 ile birlikte Apple ofis uygulamalarını da güncelledi. Güncellenen uygulamalara eklenen yeni özelliklerin yanında artık şifre korumalı dosyaları Touch ID kullanarak da açabiliyoruz.

hero.jpg

Bir çok küçük düzeltmeler ve iyileştirmelere ek olarak her 3 uygulama da yeni özelliklere de kavuştu. Bunların detaylarına girmeyecek olsam da, güncelleme notlarını paylaşarak bu detaylara yer vermek istedim.

tk1.png

 

Pages

pages.png

Numbers

numbers.png

Keynote

keynote.png

Ayrıca, bu güncellemeler iOS 10.3 ile birlikte yayınlanmış olsa da, uygulamaları güncellemek için iOS 10.3’e ihtiyacımız yok. Benzer şekilde Mac uygulamaları için de macOS 10.12 yüklü olması yeterli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

  1. Bu uygulamalar yerleşik uygulama değil mi? Bende ki mac mini de (2014 late) yok ve app storedan bakınca ücretli gösteriyor. Normalde apple sitesinde de yerleşik uygulamalar olduğu belirtiliyor bu neden olabilir? Eski olanlara sunulmuyor sadece yeni Maclerde mi var bu yerleşik ve ücretsiz olayı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz