Ana Sayfa iPhone Apple’dan Android Kullanıcılarına Çağrı Var: Hayat iPhone ile Daha Kolay!

Apple’dan Android Kullanıcılarına Çağrı Var: Hayat iPhone ile Daha Kolay!

7

Apple dün yeni bir reklam kampanyasıyla iPhone’un önemli özelliklerini vurguluyor. Android kullanıcılarını (ve diğer platformları) hedefleyen bu kampanya ile Apple iPhone’a geçişi hızlandırmak istiyor.

hero.jpg

Performans, kamera, gizlilik gibi konuları öne çıkartan Apple, özellikle Android kullanıcılarının bir sonraki tercihi olmak istiyor.

apple.com/switch adresinden erişilebilen mikro-sitede detayları anlatan Apple, aynı zamanda birkaç videoyu da Youtube’da yayınladı.

15 saniyelik her videonun altında “Move to iOS” uygulaması sayesinde müzik, fotoğraf ve diğer şeylerin iPhone’a kolayca taşınabileceğini anlatıyor ve bu siteye yönlendiriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


7 Yorumlar

  1. Think different
    Get a mac
    iPod reklam kampanyalarından sonra bu da gayet zekice ancak şunu söyliyim sorunlu androidçileri istemiyoruz. Biz böyle mutluyuz. 🙂

    • Güzel haber. Öncelikle paypal sonrası ve booking com sonrası alternatif yandaş firmaların kuruluşları gerçekleşti. Şimdi de apple pay öncesi piyasaya troy denen visa rakibini sürdüler. Dolayısıyla artık para akışının tamamını komisyonculukla da kontrol edebilecekler.
      Apple pay gelsin rahat edelim.

  2. reklamları güzel fakat icraata gelince
    pupa’ya ekranı kırık garantisi bitmiş iphone getirdiğimde, ücret ile değişimi kabul ettiğim halde apple servisi cihazı kabul etmeyip geri yolluyor, açıklaması: daha önceki ekran onarımda 3.parti parça kullanılmış, sonuçta ücretini alacaklar neden böyle bir cevap veriliyor anlayamıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz