Ana Sayfa Apple 5 Haziran’daki WWDC Canlı Olarak Yayınlanacak

5 Haziran’daki WWDC Canlı Olarak Yayınlanacak

4

Apple 5 Haziran’da San Jose, California’da gerçekleşecek olan WWDC 2017 etkinliğinin canlı olarak yayınlanacağını resmi olarak açıkladı. Yerel saatle sabah 10’da, Türkiye saatiyle akşam 20’de gerçekleşecek olan etkinliği her zamanki gibi biz de oturduğumuz yerden izleyebileceğiz. 🙂

WWDC 2017 etkinliğinde neler bekleniyor?

Apple’ın bu etkinlikte önceki senelerde olduğu gibi işletim sistemlerinin yeni sürümlerini açıklaması kesin gibi. Yani iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 ve tvOS 11’in yeni özelliklerine göz atıyor olacağız. 

Ayrıca Apple’ın yenilenmiş MacBook ve MacBook Air’leri açıklaması da bekleniyor. Tasarımsal veya önemli değişiklikler beklenmese de, yenilenmiş donanımlarla daha hızlı ve güçlü cihazlar olacağı aşikar.

iPad tarafında ise Apple’ın uzun süredir dedikoduları dolanan 10.5 inç ekrana sahip yeni bir iPad tanıtması da bekleniyor. 

Bunlar ek olarak son haftaların söylentisi olarak Siri hoparlörü adında bir yeni cihazın gelip gelmeyeceğini de merakla bekliyor olacağız.


Bu seneki WWDC’den beklentiler son senelerle karşılaştırıldığında oldukça yüksek. Bir süredir WWDC’de yeni donanım açıklamayan Apple, bu sene yüksek beklentileri karşılayabilecek mi ben de merakla bekliyorum.

Canlı yayını ise bu sayfa üzerinden ve klasik bir şekilde tüm Apple cihazlarımızdan izleyebileceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

    • Bu kadar beklemişsiniz pazartesiye kadar bekleyin ozaman. Ama çok ümitlenmeyin bence mini için. iMac ler o kadar iyi ki masaüstü düşünüyorsanız hiç düşünmeyin 5k yı alın.

  1. 2016 MacBook Pro’da kullanılan işlemciler yenilenerek yerini Kaby Lake işlemciler alacak ve 11.500 ile 13.500 TL vererek 2016 MacBook Pro alanlar her zaman ki gibi hezimete uğrayacak. Yeni MacBook Pro’nun fiyatı 2016 modeller ile yer değiştirerek 2016 modellerin fiyatı ilk çıktığı fiyata geri inecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz