Ana Sayfa iOS Monument Valley 2: Hikayenin devamı, bu defa duygusal bir bağ ile geliyor…

Monument Valley 2: Hikayenin devamı, bu defa duygusal bir bağ ile geliyor…

0

2014’te ilk defa çıktığında çok dikkat çekmiş, hem görselliği hem de oyun tarzıyla gönülleri fethetmişti Monument Valley. O günden beri 50 milyondan fazla kişi oyunu oynadı, ve 3 sene sonra oyunun ikincisi de geldi.

monument-valley-2-e2.jpg

Yine çözülmesi imkansız gibi görünen geometik şekillerle, müthiş görselliklerle dolu Monument Valley, ancak bu defa işin içerisinde bir de anne-kız ilişkisi de var. Merak etmeyin işin drama tarafı ağır basmıyor ve oyunu gölgelemiyor. 🙂

monument-valley-2-aa.jpg

Monument Valley 2, selefine göre biraz daha akılcı, daha sofistike bulmacalara sahip. Müzikler ve tasarımlar da önceki oyuna göre bizi şaşırtacak kadar farklılaşmış olmasa da, öncekine göre birkaç adım ileride.

monument-valley-2-c.jpg

İlk oyunda “Ida” adlı karakter vardı. Bu oyunda ise “Ro” adlı anne ve kızı üzerinden ilerliyor hikaye.

monument-valley-2-d.jpg

Çok detaya girmek ve heyecanı kaçırmak istemiyorum, ancak eğer son zamanlarda güzel zaman geçirmek için bir oyun arıyorsanız Monument Valley 2 ile çok mutlu olacağınıza eminim.

Oyundan beklentiler yüksek olsa da, ilk oyundaki gibi ne yazık ki yine biraz tadı damağımızda kalıyor çünkü henüz sadece 14 bölüm var. 14 bölümü tamamlayınca oyun sona eriyor.

monument-valley-2-f.jpg

Biraz kısa olsa da, bence hakkını veriyor ve tıpkı ilk oyunda olduğu gibi bizi kısa süreliğine de olsa bambaşka bir dünyaya götürüyor Monument Valley 2.

Aşağıdan oyuna App Store’da göz atabilir, oyunun fragmanını ve oyunu yapan ekiple yapılan kısa bir sohbeti ve kamera arkası görüntileri izleyebilirsiniz.

sihirli-elma-download-apple-store.jpg


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz