Ana Sayfa Apple Apple Music, Yıllık Abonelikte 20 TL İndirimli

Apple Music, Yıllık Abonelikte 20 TL İndirimli

3

Apple Music mi yoksa Spotify mı kullanıyorsunuz? Sanırım ücretli müzik servislerinin kullananların büyük kısmı bu iki servisi tercih ediyor. Kıyasıya bir rekabetin olduğu bu pazarda, Apple daha da agresif olmak için çaba gösteriyor, ve yeni yıllık modeliyle küçük de olsa bir indirime gidiyor:

Apple Music yıllık abonelik bedeli yaklaşık %18’lik bir indirim ile 119 TL yerine 99 TL.

Spotify

Spotify birkaç ay önce Türkiye’deki fiyatlarına zam yapmış ve aylık 9.99 TL olan bedelini 13.99 TL’ye yükseltmişti. Aile için, 6 kişiye kadar kullanım sağlayan modeli ise 20.99 TL.

apple-music-1.png

Apple Music

Apple Music ise aylık abonelikte 9.99 TL, yine 6 kişilik aile üyeliği ise 14.99 TL. Yeni eklenen bireysel yıllık üyelik seçeneği ise 99 TL oldu.

apple-music-2.png

Eğer Apple Music abonesiyseniz ve aboneliğinizi yıllık model ile değiştirmek isterseniz Müzik > Sizin için > Hesap > Apple Kimliğini göster > Abonelikler > Apple Music Aboneliği içerisinden değiştirebilirsiniz.

Hangisini seçmeli?

Eğer fiyat sizin için belirleyici ise, Apple önde görünüyor. Ancak unutmayalım ki Spotify’ın bir de ücretsiz modeli var! 🙂 Reklamlı olan bu model fiyat konusunda hassas olan ve reklamlara aldırmayanlar için nefis bir seçenek.

Ancak tüm özellikleriyle her iki servisi de karşılaştırmak gerekirse, ben Spotify’ın oturmuş yapısını, hazır listelerini, koşu özelliklerini ve listelerini daha çok beğeniyorum.

Apple Music’e iOS 11 ile birlikte bir şans daha verdim geçtiğimiz hafta, ancak bunun sonucunda üyeliğim devam edecek mi bilemiyorum açıkçası… 🙂

Siz hangi servisi tercih ediyorsunuz? Sizce Apple Music mi daha iyi, yoksa Spotify mı?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Türkiye’de gençlere bakıyorum genelde spotify kullanıyorlar. Ücretli kullanımda Apple daha uygun fiyatıyla önde olması beklenirken, iPhone kullanıp apple music den bihaber olanlar gördüm. 4 kişi aile paylaşımıyla neredeyse bedavaya kullanıyorum ve zevksiz firmaların yanıltıcı reklamlarına muhattap olmuyorum.

  2. bunu görmem çok iyi oldu aylık aile ödeme sisteminden bugün itibariyle çıktım ve yıllık üyelik aldım. Bilgilendirme için teşekkürler.

  3. Apple müzik kullanıyorum ama yıllık bir bedel ödeyerek dinlediğimiz müziklerin hiç bir şekilde telefona veya pc’ye indirilmemesi üzücü bir durum. Yada ben indirilmiyor diye biliyorum. Bunun bir yolu var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz