Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch’u kaç farklı kayışla kullanıyorsunuz?

Apple Watch’u kaç farklı kayışla kullanıyorsunuz?

9

Apple Watch’u diğerlerinden ayıran, farklılaştıran belki de en önemli özelliklerinden biri değiştirilebilen kayışları. Bu sayede kıyafetimize veya aktivitemize uygun olarak seçimler yapabiliyor, Apple Watch’umuzu sıkılmadan rahatlıkla kullanabiliyoruz.

bands_large_2x

Apple Watch, Series 2 ile birlikte artık 3 farklı kasaya ve bunların farklı renklerine sahip oldu:

  • Aluminyum ile 4 renk: Gümüş, Uzay Grisi, Roze Altın, Altın.
  • Paslanmaz Çelik ile 2 renk: Çelik ve Uzay Siyahı.
  • Seramik tek renk.

watchos_large_2x.jpg

Dolayısıyla Apple Watch, toplamda 7 farklı kasa renk seçeneği ile geliyor ilk satın alırken. Ancak sonrasında kasa rengi ne olursa olsun farklı kayışlar ve kordonların takılabilmesi ve kadranların da özelleştirilebilmesi ile kombinasyonlar sınırsız hale geliyor.

compare_large_2x.jpg

Apple’ın şu anda Apple Store’da 40’a yakın farklı kayışı var ve her 3-4 ayda bir yeni kayışlar ekliyor ürünleri arasına. Bazı eskiyenleri de kaldırıyor elbette.

watch-bands-hero-201706_GEO_TR.jpeg

Apple’ın kayış seçenekleri arasında pahalı olanlar da var, ucuz olanlar da. Örneğin spor, Nike+ ve naylon örme kordonlar 200 TL’den satılırken, deri kordonlar 700 ve 1200 TL’yi bulabiliyor.

watch-nylon.jpg

watch-deri.jpg

Hatta bazı özel metal baklalı modeller ise 2.100-2.600 TL civarına da çıkabiliyor!

watch-celik.jpg

Ancak elbette tek çözüm Apple’ın sundukları değil. 🙂 Bir çok üçüncü parti üretici de Apple Watch için kayış üretiyor. Elbette Apple’ın ürünleri kadar kaliteli olmayabilir, ancak kayışların bir avantajı da bu: Hepsi çok kaliteli olmak zorunda değil.

71RMq4v3fML._SL1333_.jpg

Belki de 40-50TL ödeyerek alacağım bir kayış, 6 ay sonra ilk günkü gibi olmasa da bile, beni mutlu edebilir.

71iwGrqAgYL._SL1200_.jpg

Hatta bu fiyat avantajı sayesinde fazladan birkaç kayış daha alıp çok farklı zevklere hitap eden bir koleksiyona sahip olmak da mümkün.

watch-3rd-party-1.jpg

Ben de biraz abartmış olabilirim belki, ancak Apple Watch’u farklı kayışlarla kullanmayı seven biri olarak, aldıklarımdan çok memnunum. 🙂

watch-3rd-party-2.jpg

Ben bazıları Apple’dan bazıları ise üçüncü parti üreticilerden bir çok farklı kayış kullanıyorum. Bunları genelde kıyafetime, gideceğim ortama ve yapacağım aktiviteye göre değiştiriyorum.

watch-3rd-party-3.jpg

Bu arada Apple’ın adına İnteraktif Galeri dediği çok başarılı bir web sayfası var. Bu sayfada kendi Watch’umuzun kasasını ve rengini seçerek ona uygun kayış ve kadran seçimi yapabliyor, kolayca farklı kombinasyonları görebiliyoruz.

watch-interaktif-galeri-1.jpg

Buradan mutlaka göz atmanızı öneriyorum.

watch-interaktif-galeri-2.jpg

Siz tek bir kayış mı kullanıyorsunuz? Farklı kayışlarınız var mı? Ya da almayı düşündüğünüz var mı? Ayrıca hangi kayışların Apple’dan, hangilerinin üçüncü parti üreticilerden olduğunu ayırt edebiliyor musunuz? 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


9 Yorumlar

  1. Ben de hem Apple’dan hem de 3. parti üreticilerden aldığım toplamda 12 adet farklı renk ve model kayışı kıyafetlerime göre değiştirip kullanıyorum. Apple Watch’un kolay kayış değişiminden son derece memnunum 🙂

  2. Bende de 8-10 tane farkli kayis var yarısı apple orjinal yarisi 3. Parti satıcılardan alma. Kiyafete gore kombin icin cok iyi oluyor.

  3. Haftaiçi siyah spor kayış haftasonu pride kayış kullanıyorum. Apple red kayış almayı planlıyorum. 3.partiler için canlı görüp alabileceğimiz bir yer olsa keşke. İnternetten ayakkabı alamadığım gibi kayışta alamıyorum.

  4. Ben de farklı kayışları kullanmayı seviyorum. Spor modellerden 15 adet , metal baklalı denen modelden 2 adet, milenium loop denen modelden 3 adet, nalyon kayıştan 8 adet, deri loop yada adı neyse ondan 5 adet, deri kayışlardan da 5 adet var. Uff hiç saymamıştım biraz fazla varmış ama her tshirt e ve gömleğe farklı takıyorum.

  5. Çelik + Milano loop severek kullanıyorum, böyle farklı kayışları görünce aslında değişiklik yapmak da güzelmiş gibi geliyor. Sanırım bunun yanına ilk alacağım deri kayış olacak 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz