Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 3 LTE reklam filmi: Roll

Apple Watch Series 3 LTE reklam filmi: Roll

0

LTE destekli Apple Watch Series 3 modeli, veri akışını iPhone’a ihtiyaç kalmadan gerçekleştirdiği için Apple Music servisine doğrudan erişim sağlıyor. Şirketin yayınladığı son reklam filmi bu özelliği baz alıyor.

Apple’ın pazarlama dilinin vazgeçilmez unsurlarından biri de az ürün, çok hikaye. Buna uygun şekilde yeni Apple Watch 1 dakika 10 saniyelik videonun içinde sadece birkaç saniye boyunca görünüyor. Ürünün sunduğu yeni işlevler ise bir tren garını kendi oyun alanına çeviren kaykaycının düşsel yolculuğuyla anlatılıyor:

Labrinth’in “Misbehaving” şarkısıyla hayat bulan aksiyonda, Apple Watch’a kablosuz bağlanan bir çift AirPods da es geçilmiyor. Video, “40 milyon şarkı bileğinizde” mesajıyla sona eriyor.

Apple Watch Series 3 Türkiye’ye ilk aşamada sadece GPS destekli olarak gelecek. LTE veri kullanımı bir SIM kart ile değil, doğrudan cihaz üzerinden gerçekleşeceği için, şimdilik Apple’ın yerli bir operatörle anlaşmasını beklemekten başka çaremiz yok.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz