Ana Sayfa iPad iOS 11 ile nasıl not alıyoruz?

iOS 11 ile nasıl not alıyoruz?

3

iOS 11, kilit ekranından Notlar uygulamasına efsunlu bir kapı açtı. O kapıdan birlikte giriyoruz.

Kullanıcıların, yeni bir notu nasıl alabileceğine adım adım göz atalım. Ayrıca, daha önce yazılmış olan notların da nasıl yenilendiğini aşağıda bulabilirsiniz:

Denetim Merkezi üzerinden Notlar’a nasıl erişillir?

iPhone veya iPad’in Ayarlar kısmından Denetim Merkezi’ni seçin. Orada bulunan “Denetimleri Özelleştir” kısmından Notlar seçeneğini ekleyebilirsiniz. Bu adımların cihazınızı aşağıdan yukarıya doğru sürüklediğinizde Denetim Merkezi’nde bulunan “Notlar” logosundan not yazabileceksiniz.

Cihazınız kilitliyken bir not nasıl alınır?

iPhone veya iPad’in Ayarlar kısmında bulunan Notlar kısmına gelin. Notlar kısmının en altına indiğinizde orada Notlara Kilitli Ekrandan Erişim’i aktif hale getirilmesinin ardından kullanıcılar burada bulunan “son notu sürdür”, “her zaman yeni not yarat” veya “kapalı” bulunduğu seçeneklerinden istediğini seçebilir.

Son not ne zaman güncellensin?

iPhone veya iPad’de Ayarlar’dan Notlara giriş yapın. Bu kısmın en alt tarafında bulunan Notlara Kilitli Ekrandan Erişim’e dokunun. Burada bulunan “Son Notu Sürdür” seçeneğini tercih etmenizin ardından 5 dakika, sonra, 15 dakika sonra, 1 saat sonra, günde 1 ve asla seçeneklerinden oluşan 5 seçenek arasından birini tercih edebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. “Son Notu Sürdür” seçeneğindeki süre, güncelleme için değil de ne zamandan sonra parola isteyip istemeyeceği konusunda sanırım. Yani telefonu bir başkası aldığında kilitli ekrandan son yazdığınız notu okumasının önüne geçmek için.

  2. Ekranı kitledikten sonra denetim merkezinden notlar veya hesap mk gibi bir uygulama açmaya çalıştığımda açılıp tekrar kapanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz