Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 3 siparişleri başladı

Apple Watch Series 3 siparişleri başladı

5

Apple’ın 3. nesil Apple Watch akıllı saatleri için siparişler Türkiye web sayfası üzerinden yapılabiliyor.

Eylül ortasında düzenlenen etkinlikte iPhone X ve iPhone 8 serisiyle birlikte tanıtılan ürünlerden Apple Watch Series 3 nihayet Türkiye’de de ön siparişe açıldı. Önceki modellerde olduğu gibi, 38 mm ve 42 mm şeklinde iki farklı kasa boyutuyla tüketicilerin beğenisine sunulan akıllı saatlerde ilk aşamada LTE olmayacak. Saatlerin teslimat tarihleri ise 3 Ekim olarak görünüyor.

GPS desteğine sahip Apple Watch Series 3 saatlerin fiyatlandırması ise şöyle:

  • Apple Watch Series 3 GPS 38 mm -> 1.649 TL
  • Apple Watch Series 3 GPS 42 mm -> 1.799 TL

Saatlerin teknik detayları hakkında aşağıdaki yazıya göz atabilirsiniz.

Apple Watch Series 3: LTE ve bilmeniz gerekenler

Apple Watch Series 3 Türkiye modellerinde LTE neden yok?

Akıllı telefonlarımızda microSIM ya da nanoSIM kullanılıyor. Apple Watch’un içinde ise takılıp çıkarılabilen geleneksel bir SIM kart yok. e-SIM denen bir teknolojiyle çalışıyor. Bu nedenle Apple Watch saatlere LTE desteği sadece operatör anlaşmalarıyla sunulabiliyor.

Şu an bazı operatörlerde Apple Watch Series 3 için “yakında” ibaresiyle listeleme yapılıyor. Ancak bu ürünlerin GPS içerip içermediği henüz net değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. erhan bey merhaba,
    “Şu an bazı operatörlerde Apple Watch Series 3 için “yakında” ibaresiyle listeleme yapılıyor.”
    bu turkiyedeki operatörlerde mi böyle yazıyor? Eğer öyleyse hangilerinde var bu ibare acaba?

      • Evet turkcell de normal modeli bende gördüm ama erhan bey bunu LTE ilgili satırlarının arasında yazınca birde LTE destekli model mi acaba yakında diye dusundum birden.

        Bu LTE destekli modelin türkiye de satışa sunulma ihitmali nedir acaba bu konuda bilgisi veya duyumu olan var mı aramızda? Yani çok zor olmasa gerek operatörler için bu teknolojiyi sağlamak.

        • Bu konuyla ilgili kesin bir şey söylemek zor. LTE destekli model satışa çıktığı ülkelerde dahi tüm operatörler tarafından sunulmuyor şu anda.

          Apple’ın sitesinde ise şöyle bir ifade var:

          “Müşteriler, Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) siparişlerini 15 Eylül Cuma gününden itibaren verebilecekler. Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Porto Riko, İsviçre, İngiltere ve ABD’de 22 Eylül Cuma günü, diğer ülkeler için ise gelecek yıl satışa sunulacak. İletişim operatörlerinde bulunabilirlik için apple.com/watch/cellular adresini ziyaret edin.”

          “diğer ülkeler” ve “gelecek yıl” ifadeleri kullanılmış. Diğer ülkeler arasında Türkiye var mı? Gelecek yıl derken tam olarak ne zaman kastediliyor? Bunlar belirsiz.

          • yani farz edelim gelecek yıl 2018 ocak-subat filan kastediliyor olsun ama dediğiniz gibi o diğer ülkeler arasında biz varmıyız acaba büyük bir soru işareti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz