Ana Sayfa Apple Apple çalışanları, iOS 11.1 için Apple Pay Cash’i test ediyor

Apple çalışanları, iOS 11.1 için Apple Pay Cash’i test ediyor

0

ABD’deki Apple çalışanları, iOS 11.1 güncellemesinde yer alacak olan Apple Pay özelliğini test ediyor. Konuyla ilgili ilk testler geçen hafta başlamış olsa da, Apple Pay Cash bugün itibariyle şirkette daha büyük bir çoğunluğun erişimine açıldı.

MacRumors’un haberine göre çalışanların iOS 11.1 üzerinden Apple Pay Cash’i test edebilmeleri için cihazlarına özel bir beta profili yüklemeleri gerekiyor. Apple’ın, Apple Pay Cash’i kullanmaları için teşvik ettiği çalışanlar, sistemin nakit para gönderimi, satın alma işlemi gibi özelliklerini deniyor ve deneyimlerini paylaşıyor.

Kişiden kişiye Apple Pay, ilk olarak haziran ayında Worldwide Developers Conference’da iOS 11 özelliği olarak ilan edilse de, iOS 11 betalarının hiçbirinde yer almamıştı. Beta sürecinin sonlarına doğru Apple, özelliğin gelecekteki bir güncellemeyle geleceğini doğruladı. Geçen hafta geliştiricilere sunulan ilk iOS 11.1 betada Apple Pay Cash’e dair hiçbir işaret olmasa da, gelecekteki bir beta sürümde veya iOS 11.1’in tamamlanmış versiyonunda özelliğin halka açılması bekleniyor. Ancak şimdilik gelecek güncellemelerin ne zaman yayınlanacağına dair bir ipucu mevcut değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz