Ana Sayfa Haberler watchOS 4 için ilk yama geldi: watchOS 4.0.1

watchOS 4 için ilk yama geldi: watchOS 4.0.1

1

Apple Watch için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı.Bilindiği üzere kısa zaman önce Apple, watchOS 4’ü yayınlamıştı. Güncellenen işletim sistemi artık watchOS 4.0.1 olarak anılacak.

Kullanıcıların güncellemeyi yüklemek için iPhone’daki Watch uygulamasına girip, Genel > Yazılım Güncelleme yönergelerini takip etmesi yeterli ancak işlemin başarıyla gerçekleşmesi için Apple Watch’ın bataryasının en az %50 sevisinde dolu olması gerekiyor. Şarja bağlı halde ve tabii iPhone’un menzili içerisinde güncellemeyi tamamlamak da mümkün. Apple Watch Series 3 modelleri için yayınlanan güncelleme hangi kritik hatayı düzeltiyor?

watchOS 4.0.1, cihazın performansını etkileyen önemli bir Wi-Fi hatasını gideriyor. Restoran ve kafe gibi Wi-Fi kimliği doğrulanmamış şebekelere bağlanma sorununu aşan güncelleme, böylelikle daha güvenli bir kullanıcı deneyimi vadediyor. Bugün yayınlanan güncellemenin, gelecekte yazılım güncellemelerinde oluşması muhtemel hataları düzeltmek için bir ön çalışma olduğunu söylemek mümkün.

watchOS 4 ile neler gelmişti?

watchOS 4’te öne çıkan 4 ana başlık Siri, Aktivite, Müzik ve Fitness. Bunlara karşın ufak tefek pek çok eklenti de watchOS 4 ile hayatımıza girdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz