Ana Sayfa Haberler Apple’dan macOS High Sierra için önemli güvenlik güncellemesi

Apple’dan macOS High Sierra için önemli güvenlik güncellemesi

3

Apple, macOS High Sierra için ek güncelleme yayınladı. Geçtiğimiz hafta kullanıcılara sunulan macOS High Sierra 10.13 için geliştirilen güncelleme, iki kritik güvenlik yaması içeriyor.

Yayınlanan yeni güncelleme, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Keychain’de kullanıcı şifrelerini toplanmasına imkan veren güvenlik açıklarını gideriyor. Ayrıca Apple File System üzerinde şifrelerin açık bir şekilde gözükmesini sağlayan kritik bir güvenlik sorunu da yine güncelleme ile çözüme kavuşmuş durumda.

macOS High Sierra ek güncellemesi nasıl kurulur?

App Store uygulamasını başlatın, ardından Güncellemeler simgesine tıklayın. Bu işlemin ardından sistem, güncellemeleri kontrol edecektir. Yeni yama listede gözüktüğünde sağ taraftaki Güncelle butonuna basarak kurulumu başlatabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. İki mec var. İkisinde de güncelleme yaptım. Bir tanesinde güncellemeyi yaparken hata verdi. Bir dosya bulunamdı diyor. Cihaz açılmılmıyor şimdi. Kurtarma ile uğraşacağım. Diğerinde problem olmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz