Ana Sayfa Haberler Facebook, macOS için Workplace Chat uygulamasını test etmeye başladı

Facebook, macOS için Workplace Chat uygulamasını test etmeye başladı

0

Facebook tarafından kurumsal kullanıcılar için geliştirilen Workplace Chat’in macOS testleri başladı. İlk olarak TechCrunch tarafından keşfedilen bu uygulama, ekran paylaşımı ve sohbet özelliği ile iş dünyasında önemli bir yer edineceğe benziyor.

Uygulama, iş yeri kullanıcılarının iş sohbetlerine doğrudan masaüstünden erişim sağlarken dosyalarını ve masaüstlerini diğer kullanıcılarla paylaşma imkanı da sunuyor. Masaüstü paylaşımı için ister her şeyiyle tüm ekranı, ister de örneğin Excel ya da PowerPoint gibi belli bir yazılımı paylaşmanıza imkan veren uygulama, böylelikle anlık yazışmalar gibi hassas bilgilerin ilgisiz kişiler tarafından görülmesinin de önüne geçiyor.

Bir Facebook sözcüsüyle görüşen TechCrunch ekibi, masaüstü uygulamasının şu anda bazı işyerleri tarafından test edildiğini öğrendi ve ufukta daha geniş bir katılımla test süreci gerçekleşeceğine dair de ipuçları aldı. Facebook’un bu masaüstü uygulamasıyla, Apple’ın Mesajlar platformuna ciddi bir alternatif olması söz konusu. macOS haricinde Windows 7 ve üzeri için de testleri süren Workplace Chat, iş dünyası için olmazsa olmaz uygulamalardan biri haline gelebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz