Ana Sayfa Haberler iPhone X halk arasına karıştı

iPhone X halk arasına karıştı

0

Apple’ın 12 Eylül’de tantıttığı ve barındırdığı özelliklerle dikkat çeken iPhone X, bir videoda çalışır şekilde ortaya çıktı.

Reddit’te bulunan anonymousdave52 isimli kullanıcının “Another iPhone X in the wild” ismiyle paylaştığı videoda Apple’ın henüz piyasaya sürmediği aygıt, bütün açılarıyla görüntülendi. Videoda cihazı kullanan kişinin arka plan olarak ilk kez bu yeni model ile karşımıza çıkacak olan dinamik duvar kağıdı kullandığı göze çarpıyor.

Another iPhone X in the wild (3 Photos) from apple

Çerçevesiz OLED ekran ile birlikte ön kamera, nokta projektör, kızılötesi kamera gibi özellikler ile FaceID isimli yüz tanıma sistemiyle gelecek. Kullanıcılar, gözlük veya şapka takması halinde kullanıcının yüzünü tanımayı sürdürecek.

Another iPhone X in the wild from apple

27 Ekim’de çeşitli ülkelerde ön siparişe açılacak olan iPhone X, 3 Kasım’da 64 GB’lık sürümü 999 dolar, 256 GB’lık sürümü 1.149 dolar seçenekleriyle satışa sunulacak. Cihazın Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz