Ana Sayfa Haberler Yeni iPad Pro, Face ID ile gelebilir

Yeni iPad Pro, Face ID ile gelebilir

0

KGI Security’nin analisti Ming Chi-Kuo, yeni raporunda Apple’ın gelecek planlarını ele aldı.

Kuo, raporunda Kasım ayının başında piyasaya sürülecek iPhone X’in ardından Face ID teknolojisinin önümüzdeki sene piyasaya sürülecek olan iPad Pro’larda gelebileceğine inandığını söyledi.

Kuo, Face ID ile gelen yüz tanıma özelliğinin iPad Pro’lara entegre olmasıyla geliştiricilerin bu teknolojiyi kullanan uygulamalar geliştirmeye daha istekli olacağını iddia etti. Öte yandan Kuo, önümüzdeki sene piyasaya sürülecek iPad Pro’ların tasarımı hakkında bir şey söylemekten kaçındı. Kuo, yeni gelecek iPad Pro’da iPhone X ile gelecek olan OLED ekran veya ana ekran düğmesinin gelip gelmeyeceğiyle ilgili herhangi düşüncesini belirtmedi.

Kuo, bu raporundan yaklaşık bir sene önce yayınladığı raporda 2018’de piyasaya sürülecek iPad’lerde OLED ekran panellerinin gelebileceğinin altını çizmişti.

Apple’ın iPhone X ile başladığı Face ID teknolojisini yakın gelecekte iPad ve Mac’lere de entegre edebileceğini düşünebiliriz. Apple’ın daha önce 2013’te piyasaya sürdüğü iPhone 5S ile başlayan Touch ID teknolojisini daha sonra  2014’te iPad Air 2 ve 2016’da MacBook Pro’lara da yaygınlaştırdığı düşünüldüğünde Face ID’nin de pek yakında iPad, iMac ve MacBook’lara da yaygınlaştırması mantıklı görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz