Ana Sayfa Apple Kaliteli bir artırılmış gerçeklik deneyimi için teknoloji yeterli değil

Kaliteli bir artırılmış gerçeklik deneyimi için teknoloji yeterli değil

1

Londra merkezli Independent gazetesine konuşan Tim Cook, artırılmış gerçeklik teknoloji ile donatılmış akıllı gözlükler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Apple’ın ürünleri özelinde yorum yapmaktan kaçınan Cook, gerçekten kaliteli bir artırılmış gerçeklik deneyimi sunan teknolojinin henüz gerçek olmadığını söyledi.

Akıllı gözlükleri niteleyen Cook, “Görüş alanı ve ekranın kalitesi henüz yeterli değil” dedi ve mevcut teknolojiyle bir akıllı gözlük üretmenin, kendilerini tatmin etmeyeceğini dile getirdi. Cook ayrıca, Apple’ın bu alandaki stratejisini, şirketin sadece en iyi olan ürünleri üreteceğini, dolayısıyla bu teknolojinin öncülerinden olmayacağını belirterek özetledi.

Bilindiği üzere uzun zamandır Apple’ın artırılmış gerçeklik tabanlı bir Apple Glass üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Cook, Independent’a yaptığı açıklamalarla bu noktadaki dedikoduların da önünü kesmiş oldu. Gelecekten bahseden Apple’ın CEO’su, “Mevcut teknoloji sorunlarının çoğu çözülebilir fakat asıl mesele, ne kadar zamanda çözüleceği” diyerek, bir öngörü paylaşmaktan kaçındı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz