Ana Sayfa Haberler iPhone 9 için ilk söylentiler su yüzüne çıktı

iPhone 9 için ilk söylentiler su yüzüne çıktı

0

iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modellerinin tanıtılmasının ardından, önümüzdeki sene çıkacak iPhone modelleri hakkında dedikodular dolaşmaya başladı.

Yeni bir iPhone almak için yaklaşık bir yıl bekleyecek vaktiniz ve sabrınız varsa, 2018 modelleri hakkında ortaya çıkan söylentiler ilginizi çekecektir. Şimdilik yeni iPhone’lar hakkında dolaşan söylentileri aşağıdan bulabilirsiniz.

iPhone 2018 modelinde neler değişecek ?

Önümüzdeki sene tanıtılacak iPhone’ların ekranlarında, iPhone X’te bulunan çerçevesiz ekranlar kullanılacak. Apple, bu konuda Japan Display tarafından üretilen “Tamamen Aktif LCD” ekranları inceliyor. Bu ekranlar şu anda Xiaomi Mi Mix 2 ve Essential Phone’da kullanılıyor. Bu ekranlar, OLED ekranlara kıyasla daha düşük maliyetle gelmesi açısından Apple’a daha cazip görünüyor.

Önümüzdeki sene iPhone’larda iPhone X benzeri bir ekran tasarımı kullanılması halinde iPhone 6 ile başlayan tasarım sona erecek. Apple’ın (iPhone X’in de ekranlarını üreten) Samsung Display’den 5,28, 5,85 ve 6,46 inç OLED ekranlar sipariş ettiği, ancak küçük boyutlu ekran siparişini daha sonra iptal ettiği söyleniyor. Dedikodulara göre Apple, önümüzdeki sene 6,46 inç büyüklüğünde bir iPhone daha tanıtılacak.

Bu iddiaların yansımalarını görmek için henüz daha çok erken. Takvimleri işaretleyin; bir yıl sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz