Ana Sayfa Haberler Apple, katlanabilir iPhone için LG ile çalışıyor

Apple, katlanabilir iPhone için LG ile çalışıyor

0

Meraklıları ilk OLED iPhone’un iPhone X adı altında satışa sunulması için gün sayarken, katlanılabilir iPhone ile ilgili ciddi söylentiler ortaya çıktı. İddialara göre Apple, katlanabilir OLED panelli bir iPhone için Samsung ile değil, LG ile çalışıyor.

2020 yılında satışa sunulacağı işaret edilen katlanabilir iPhone’un ekranı için LG Display görev alırken, esnek devre kartları gibi parçalar için ise LG Innotek ile çalışılacak. Apple, halihazırda iPhone X’de kullanılacak OLED ekran için Samsung ile çalışıyor. Şirket, üretimi artırmak ve düşük maliyet gibi avantajlar için yakın gelecekte LG’yi oyuna sokmak istiyor. Hatta planlar, 2019’de Apple’ın OLED panel yükünü, Samsung’dan LG’ye devredeceği yönünde.

Apple’ın takvimi katlanabilir iPhone için 2020’yi gösterse de, Samsung’un bu teknolojiyi uzun zamandır geliştirdiği biliniyor. Tahminlere göre Samsung, 2018’de piyasanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu çıkaracak ve bu alanda, Apple’ın geçip öncü olmuş olacak. Bu sırada Apple ise LG ile kapalı kapılar arkasında muhtemelen özel bir deneyim tasarlıyor olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz