Ana Sayfa Haberler iOS 11.0.3 güncellemesi yayınlandı

iOS 11.0.3 güncellemesi yayınlandı

0

Apple, bazı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larda dokunsal (haptic) ve işitsel hataları, iPhone 6s’lerde ise ekran yenileme sorununu düzelten iOS 11.0.3 güncellemesini yayınladı.

Yaklaşık 279 MB boyutundaki iOS 11.0.3 güncellemesi, temelde iki düzeltme vadediyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larda görülen ve ne kadar yaygın olduğuyla ilgili net bir bilginin bulunmadığı dokunsal ve işitsel hatalara ek olarak, iPhone 6s sahiplerinin ekran değiştirdikten sonra yaşadıkları ekran duyarlılığı sorunu yeni güncellemeyle birlikte gideriliyor.

iPhone 6s’te giderilen hata, üçüncü parti üreticilerin ürünlerinin tercih edilmesiyle ortaya çıkıyor. Apple, bu tür ürünleri tercih edenler için, görüntü kalitesinde bozulma yaşanabileceği ve ürünün hatalı çalışabileceği bilgisini, alışılmadık bir not olarak güncellemeye ekledi. Bu noktada Apple kullanıcılara, ürünlerinin garanti kapsamında kalması ve sorunsuz çalışabilmesi için resmi Apple teknik servislerini işaret ediyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz pazartesi günü Apple, iOS 11.1’in beta 2 sürümünü piyasaya sürmüştü. 11.0.3 ile gelen güncellemelerin, beta 2 güncellemesinde yer alıp almadığı açıklığa kavuşmuş değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz