Ana Sayfa Aksesuar AirPower’ın fiyatı ne kadar olacak?

AirPower’ın fiyatı ne kadar olacak?

2

iPhone 8, iPhone X, Apple Watch ve AirPods’u kablosuz olarak şarj etmeye yarayan AirPower’ın fiyatı sızdı.

Apple, geçtiğimiz aylarda düzenlemiş olduğu etkinlikte iPhone 8 ve iPhone X modelleri ile karşımıza çıkmıştı. Kablosuz şarj özelliğine sahip olan iPhone 8 ve iPhone X modelleri için Apple bir de kendi üretmiş olduğu aksesuarı olan AirPower‘ı tanıtmıştı. Kablosuz şarj destekli iPhone, Apple Watch ve AirPods modellerini aynı anda kablosuz olarak şarj eden bu matın fiyatı etkinlikte açıklanmamıştı.

Kablosuz şarj cebinizi yakacak

Bugün gelen sızıntılar ile 2018’in ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanan AirPower matının fiyatı belli oldu. Söylentilere göre; AirPower, 199 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Amerika’da yaşayanlara göre bile oldukça yüksek olan bu fiyat, Türkiye’deki Apple severleri daha da sarsacak. Kablosuz şarj matının Türkiye fiyatı tahminlerimize göre; 849 TL ila 999 TL arasında olacak.

Türkiye pazarında kablosuz şarj standları 50 TL ila 150 TL arasında bir fiyata sahipken, Apple’ın bu fiyatlara AirPower’ı satması çok zor görünüyor. Ancak uygun fiyatlara satılan diğer kablosuz şarj standlarının sadece iPhone 8 ve iPhone X modellerini desteklediğini, bu standlarla Apple Watch ve AirPods‘u şarj edemeyeceğinizi belirtelim.

AirPods demişken, AirPods’u kablosuz olarak şarj etmek istiyorsanız; 2018’de satışa sunulacak olan kablosuz şarj destekli AirPods kasasını satın almanız gerektiğiniz belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. daha dün,shiftdelete.net youtube üzerinden samsung matını iphone8 ve apple watch’da denediler şarj olduğu gözle görülüyor. yanıltıcı haber niteliğinde olmuş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz