Ana Sayfa iPhone iPhone X Türkiye satış tarihi açıklandı!

iPhone X Türkiye satış tarihi açıklandı!

1

iPhone X Türkiye satış tarihi, 24 Kasım olarak Apple’ın sitesinde yayınlandı. iPhone X’in Türkiye fiyatı ve detayları haberimizde.

3 Kasım tarihinde Amerika ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulan iPhone X’in, bugün Türkiye satış tarihi nihayet açıklandı. Apple’ın resmi sitesinde yer alan bilgiye göre; iPhone X Türkiye satış tarihi, 24 Kasım olarak belirlendi.

Türkiye’de 6.099 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan iPhone X, 24 Kasım saat 00:01‘den itibaren Apple Store‘dan “resmi” olarak satın alınabilecek. Apple Store’dan iPhone X’i satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekecek. Çünkü iPhone X, Türkiye’de satışa sunulur sunulmaz stok sorunu çekecek ve kargolama süreci 3-4 haftaya kadar çıkacak.

iPhone X Türkiye satış tarihi neden bu kadar geç oldu?

iPhone X, satışa sunulmadan önce analistler Apple’ın üretim sürecinde sıkıntı yaşacağını dile getiriyordu. OLED ekranın tedariği ve TrueDepth ön kameranın montajı, iPhone X‘in ülkemizde geç satışa sunulmasına neden oldu. Amerika ve Avrupa‘yı daha büyük bir pazar olarak gören Apple’ın, iPhone X’i diğer ülkelerden sonra Türkiye’de 3 hafta sonra satışa sunması büyük başarı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz